neděle 4. června 2017

MY LIFE KIT projekty

LEA

Na středu jsem si vzala dovolenou, abych stihla druhý ukázkový projekt z aktuálního MY LIFE kitu. Jenže co se nestalo!!! V úterý jsem si jej celý polila kávou!!! Ta káva byla sladká!!! A co teď? Anička byla zrovna pracovně celý týden ve Zlíně, takže to bylo bez šance. No a když už jsem měla tu dovolenou, zajela jsem si za Pavlínou a Peťkou do Hradiště pro kit nový Situace byla zachráněná a já jsem mohla znovu použít doplňky, které mám i na prvním projektu. Ale rozhodně tohle doma samy nezkoušejte.
 
 
 

 

ALENA

Ač mě na první kouknutí kit uchvátil, na druhé jsem byla lehce nešťastná, protože jsem s první ukázkou měla lepící problémy a s výsledkem nejsem spokojená. Naštěstí jsme minulý týden byly s holkami na rozlučce se svobodou a kit se k fotkám hodil dokonale, a tak si kit napravil reputaci a já si lepení moc užila. Těším se na vaše příspěvky v naší fb skupině.




JANA B.

Původně jsem chtěla kit použít na další naše výletnické počínání a když jsem si ho znovu prohlížela, tak mi to došlo! Už rok čekám na materiál hodný naší šumavské dovolené. A tohle je přesně ONO! Žádné palmy, plameňáci či nanuci, ale krásné přirozené barvy. Navíc ty hlášky! Bylo rozhodnuto, z kitu do PL alba už nepůjde nic, musím si ho přeci šetřit. Fotky jsem ještě neměla, ale pár věci jsem si předpřipravit stihla. Můžete to brát jako takovou ochutnávku něčeho, co (snad) v nejbližší době dotáhnu do konce.




Kapsa na vstupenky a fotky.


Další kapsa ze dvou kartiček sešitých  k sobě.


Obálka, které jsem polepila zavírací část.


4 komentáře:

  1. Jé, my byli na Šumavě loni ten samý týden a zrovna z něj taky dodělávám svoje první insta album, pro změnu s kolekcí Cestování :)
    Moc pěkné to máte

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ten samý týden? tak to je parádní náhoda! O kolekci cestování jsem taky přemýšlela a myslím, že z ní spoustu věcí použiju. Děkuju moc a ať jde práce dobře od ruky :)

      Vymazat
  2. Úplně chápu jak ses cítila Lei,protože já sem si při tvorbě do minulé challenge polila všechny papíry čajem, naštěstí se to dalo ještě nějak zachránit. Nicméně na druhou stranu jsem ráda, že v tom nejsem sama :o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, taky jsem ráda, když vím, že v tom nejsem sama :D ale zase na druhou stranu... jsme živé a je to "jenom" papír :D

      Vymazat

Pin It button on image hover