sobota 5. května 2018

Mezinárodní Den Scrapbookingu 2018 - BLOG HOP



Jestli jsi na našem BLOG HOPu poprvé, tak ti musíme prozradit, co že to vlastně budeme dělat :) Na konci tohoto článku najdeš odkaz na blog jedné z členek našeho design teamu. A když na něj klikneš, tak u ní najdeš opět článek k dnešním oslavám a na konci odkaz na další blog.

Každá člneka našeho design teamu ti na sebe prozradí 3 VĚCI, AZ KTERÉ SE STYDÍ a HLAVNĚ se podíváš na to, jak se popraly s naší challenge. Podělí se s námi o oblíbené produkty a navíc pro tebe každá z nich bude mít SOUTĚŽ! Vítěze na všech blozích budeme vyhlašovat v úterý 9.5.!

Pokud byste se po cestě ztratili, přikládáme seznam blogů, které dnes navštívíme:

2. Jana B.
3. Valika
4. Jana S.
5. Alena 
6. Silvie
7. Annie
8. Adéla
9. Iva

MÁME TO RÁDI, ALE STYDÍME SE ZA TO...

U tohoto se vždycky pobavíme nejvíc a dozvíme se na svoje kamarádky další ulítlé informace, které se později můžou použít proti nim! Při procházení dalšími blogy si tak můžeš přečíst pár překvapivých informací o členkách našeho design teamu. Komu budeš nejvíc podobná? 

ANIČKA
  • HUDEBNÍ: Starships od Nicky Minaj. Totální mainstreamová ducačka. VŽDYCKY točím knoflíkem "volume" úplně doprava. A samozřejmě umím celej text. 
  • GASTRO: neumím sníst brambůrek JEN TAK. Ať je to s nějakou příchutí, nebo jenom slaný - musím nejdřív olíznout obě strany a pak ho teprv rozkousnu.
  • TVOŘÍCÍ: No tak jo. Miluju kraječky. A taky, přes moji nenávist ke květinkovým ozdobám, ujíždím na všech květinových papírech! Sbírka už je rozsáhlá. Ooops.

PAVLÍNA
  • HUDEBNÍ: To asi nebudete znát, ale prostě zbožňuju od Helenky Vondráčkové Vzhůru k výškám. ...jááá  chtěla bych mííít svůj aeroplán, lííítat v oblacííích jak kormorááán. Nikde se to nehraje a přitom taková píseň! Pozor, má ji ale na playlistu kapela (zpěvačka + klávesy) na letním mysliveckém opékání kuřat v obci Kunvald. To utírám mastnou pusu, stud jde stranou a myslivec - nemyslivec zpívám:... až nad oblaka kouře, nad magnetické bouře, až ke hvězdám... 
  • GASTRO: Milujete Jasenku? Taky jsem ji měla ráda. Jsem už ale o level výš a kupuju si rovnou celou plechovku Salko. A když je třeba nějaká lehká krize, zvládnu ji i za dva dny. Je to nepěkná závislost.
  • TVOŘÍCÍ:  Při scrapování do projektů ručně píšu, ale pak se za to fakt stydím. Snažím se, aby to bylo takové nenuceně ledabyle kreativní, nic urovnaného, ale nikdy to nevypadá dobře. Ale je to moje. 

      SWAP CHALLENGE 
      aneb design team battle
      A NAŠE MATEMATICKÁ ÚLOHA

      Dnes to bude s tou naší DESIGN TEAM challenge trošku složitější. Napřed vám řeknu, co jsme si já s Pavlínou vymyslely na holky. Každoročně se bavíme tím, co připravíme za šílenost a jak budou děvčata zhroucený. Protože to je na tom ta největší sranda, samozřejmě. Začalo to tedy nenápadně:


      No pochopíte, že na to skočily? Já bych nám nevěřila ani nos mezi očima.

      Rozkaz zněl takto:

      "Připravte si přes víkend hromádku materiálů, ze které budete tvořit NĚCO na NDS. Takže papíry, samolepky, ozdoby, atd. No prostě si vytvořte takový vlastní kit. Do balíčku už později nepůjde nic přidat. Vyfoť nám to tak, ať je všechno hezky vidět. Vlož sem fotku a my pak vymyslíme na míru, co s tím budete dělat dál."

      Já si myslím, že bylo úplně jasný, že jde o past! Ale děvčata se prohrábla zásobičkama a až uvidíte, co za nádherné věci si ty nešťastnice nachystaly... budete chtít plakat s nimi (tohle si užijete při hopsání po jejich blozích).

      Když jsme měli všechny fotografie balíčků pohromadě, došlo na oznámení úkolu. "JE TO TADY. Jak už jste někteří vytušili, ale určitě jste tomu do poslední chvíle nevěřili, že budeme tak krutý... budeme SWAPOVAT! DO BALÍČKU SE NESMÍ NIC PŘIDÁVAT nebo věci vyměnovat. Komu balíček pošleš ti řekneme tichou poštou (bude to tedy do poslední chvíle tajemství i pro vás"

      Tady pár výňatků z naší facebookové konverzace.



      POMSTA 
      A protože my s Pajínou jsme se téhle srandy nemohly zúčastnit, "poprosily" jsme holky, aby pro nás dvě (Peťa se vymluvila na to, že musí prý umývat okna) vymyslely nějaký super úkol. 


      Takže jako správné hráčky jsme daly hlavy a čísla dohromady a každá z nás pak dostala takového zadání přímo na tělo! No co vám mám povídat, byl to boj. 


      NAŠE ZADÁNÍ


      Hned jsme věděly, že tohle MY nejsme schopné nikdy najít a tak Peťa místo umývání oken hledala, co bude v našich pekelných balíčcích. (Díky Peti, bez tebe bysme hledaly ještě teď!)





      PAVLÍNA

      Začala bych asi takto: drahé kolegyně z DT - pomsta bude sladká! My s Aničkou milujeme velké výzvy, ale toto už bylo skoro na hraně. Podívejte se na moji sadičku: dva nekombinovatelné papíry, těhotenské výseky + těhotenské samolepky v mém věku nepotěší. Krásná abeceda - ale bohužel z jiné barevné planety. Hodily by se jedině tak ty písmenka, které jsou žluté-šedé. Nabídka výsledných slov: koňak, kuna, pahýl... nevím, nevím, jestli k tomu budu mít vhodnou fotku. Uf, jak jsem vděčná za neutrální výseky.


      rady od holek:



      Na layout žalostně málo zkombinovatelného materiálu a prosit o povolení bílé čtvrtky? Nikdy! Takže máme minialbum. Stejně je to moje nejoblíbenější disciplína. Použila jsem na něj vlastně jenom jednu tu čtvrtku a zdobila jsem jenom přírodními výseky a ptáčky z druhé čtvrtky. 


      Protože materiálu na slepení minialba bylo opravdu málo, tak jsem jednotlivé dílky sešila entlovacím stehem zlatou nití. Nedělejte to! Zlatá nit se trhala tak často, že výsledku tady říkáme "chlupaté minialbum" jak z něj na všech místech trčí začátky a konce šití. Ale... říkáme tomu ozdoba.    


      ANIČKA

      Musím říct, že jsem byla ve stresu spíš z balíčku, který si vylosovala Pajína - pořád jsme nad tím přemýšlely, co že by se s těma DVĚMA papírama dalo dělat :) A tak mi nějak nezbyl čas hroutit se nad tím, že jsem dostala papír se skejtama. A vánoční visačky. A velikonoční výseky. A jako bonus papír s jahodama.


      ...děvčata byla samozřejmě nápomocná...


      A tak se stalo, že balíček ležel na stole netknutý a my jsme mezitímodjely na kurz do Prahy. A tam mi Janička S. říka: "Já to úplně vidím, dala bych jako podklad ty písmenka." No na to jsem jí řekla, že to je teda výborný, protože když mi to teď řekla, tak už to rozhodně nemůžu udělat. No a střih...


      Byl to prostě tak geniální nápad, že ač nebyl můj, musela jsem toho využít. Písmenka jsem ušetřila a zmasakrovala jsem číslíčkovou část. Samozřejmě nejsem srab a NUTNĚ jsem potřebovala použít skejtovej papír. Kdo si ho koupil dobrovolně - klobouček! (né, je báječnej). 

      Došlo i na jahůdkovou čtvrtku pod fotku, na druhou stranu velikonoční výseky letěly na hromadu "to nepoužiju" okamžitě. Využila jsem dokonce i vánoční visačky, jen jsem je otočila bílou stranou nahoru. Zachránily mě navíc tyhle super chipboardové výseky a taky fotka, která mi ladila nejenom tematicky, ale i barevně. Byl to sen!




      SOUTĚŽ

      Vytvoř komentář k tomuto příspěvku - odpověz na otázku: NAPIŠ NÁM SVÉ 3 VĚCI, ZA KTERÉ SE STYDÍŠ (hudební, gastro a tvořící). Ze všech komentářů, které budou obsahovat odpověď na otázku, ve středu 9.5. vylosujeme výherce POUKÁZKY 300 Kč NA NÁKUP NA WWW.PAPEROAMO.CZ (celkem hrajeme o 3000 Kč na všech zastávkách!)

      update 9.5.2018
      VÍTĚZEM SE STÁVÁ č. 15 (PETRA PROCHÁZKOVÁ). Gratulujeme ♥
      Děkujeme za skvělé komentáře a těšíme se na další rok!



      KAM DÁL?

      A teď už můžeš udělat HOP na blog k JANĚ V.
      Děkujeme za návštěvu :)

      46 komentářů:

      1. Mega monstrozni! Ja bych vam dala normalne zlaty metal! Protoze tohle, tohle je uplne jina liga! Dokonalost! Sice se teda bojim te odplaty, ale jako kloboucek!

        OdpovědětVymazat
      2. Kočky, to je tak úžasné! Ten chlupáč (jako album ;)) to nema chybu a z jednoho papíru...prostě zírám! ❤ Kraft podklad, to nešlo nepouzit, výsledek je skvělý!

        OdpovědětVymazat
      3. No co vám budu povídat, jste jiná liga. Vás nerozhodní nic! Ale my jsme to věděly... A je nám jasné, že pomsta bude sladká 😄

        OdpovědětVymazat
      4. Parádní výzva a ještě lepší výsledek! Chlupáček je ňuňuňu a skaty jsou famózní! A tady jsou moje tři libůstky: Hudební - Scooter, líbí se mi už od dětství, to se nezměnilo a předávám to i mému potomkovi :-D Gastro - poslední dobou je to řecký jogurt, když mám den, tak ho zvládnu i půl kila... Tvořící - miluju razítka, ale neumím je používat! A jen málokdy si vzpomenu, že bych je mohla otisknout, radši použiju výsek :)

        OdpovědětVymazat
      5. Tak to klobouček jak jste se s tím popraly... Úžasná práce...treba ty písmenka jako podklad by mě v zivote nenapadly

        A k soutěžním otazkam
        Hudebni: nikdy si nepamatuju název písničky a interpreta, takže se snažím hledanou písničku zanotovat manželovi a ten je v mém podání schopný zaměnit Metalicu s Rihannou a Prší prší s Thunder od ID. Takže asi tak k mému hudebnímu sluchu. 😉

        Gastro: znáte ty plněný trubičky krémem (z lidlu)? Pokazdy ji nejdřív loupu po vrstvách a z poslední vrstvy krém vycucavam...výhodou ale je, že jich nestihnu tolik sníst...

        Tvořící: vždycky strávím nejvíc času tím, že si připravuju layout a nakonec když jdu lepit, tam nalepim něco úplně jiného... Jo a ujíždím na enamelkach, ale za to se nestydím 😎

        Pěkný den Scrapu 😉

        OdpovědětVymazat
        Odpovědi
        1. S tými pesničkami to mám tiež :D Alebo si rýchlo do poznámky v mobile napíšem pár slov čo som si zapamätala. Alebo rovno napíšem do rádia dátum a čas kedy pesničku hrali a napíšu mi názov :P

          Vymazat
        2. Jeeee jsem ráda že nejsem sama 😉

          Vymazat
      6. Jste prostě skvělé! Výsledek u obou vypadá úžasně :-) Moje tajnosti..no hudební jsem zjistila teďka nedávno, když jsem na konzertě Leoše Mareše odzpívala všechny jeho tehdejší hity s ním, jsem netušila, že si slova pořád pamatuju :-D (o tom že umím i slova písniček Lunetiků radši pomlčím) Gastro, no stydím se za to,že nejím cibuli, nikdy a v ničem a nehodlám s tím začínat :) A tvořící, asi to, že v roce 2015 jsem začla tvořit PL a myslím, že jsem skončila nedodělaným červencem 2016 a od té doby se k tomu nemůžu dokopat i když bych strašně chtěla pokračovat :/ Ale myslím, ýe uz to nedoženu :D Petra Pivoňková

        OdpovědětVymazat
      7. Takže takto...o hodinu idem na burzu, čaká ma inventúram ktorú budem robiť asi tak týždeň, upratanie skladu, ale ja si sedím pri pc a čítam PA blog (a manžel sa stará o 2 deti, pohoda :P ). Úžasne ste to vymysleli baby! Ten nápad, popisy k tomu, tie ja prosto milujem! A tie projekty...jahody a skejt? Akože vážne?? No ale teda moja odpoveď...1. mám rada Lady Gagu. Každý, komu to poviem, sa na mňa divne díva, ale podľa mňa to tá žena naozaj vie. 2. neviem, asi nemám nič také, ale raz som čítala "recept" na nejaký fit toast...toastový suchár, natretý paradajkovým pretlakom, na to plátok šunky a krúžky banánu. Hm...prvýkrát som zahryzla a... no a potom som si povedala, že sa prekonám, veď keď fit tak určite z toho schudnem (veď jasné, že hej, keď to má takúto chuť) ale...ono to bolo potom vážne dobré :D Vzala som si to potom aj na školskú túru a tam mi to (po prvotnom gastro šoku samozrejme) zjedol celé kamarát. 3. Občas (ok, celkom často) si objednám papiere a keď prídu tak ich hodím hneď na bazár, lebo sa mi už nepáčia a zistím, že ich prosto nepoužijem. Alebo si objednám sadu 48 papierov len kvôli 2-3 papierom. No ale keď ti sú tak krásne, že si neviem pomôcť :P
        Tak prajem všetkým krásny MDS (normálne sa z neho teším viac ako z MDD, kedy mi vždy mamka pošle nejakú sladkosť kuriérom :P) a neviem sa dočkať ďalších článkov :)

        OdpovědětVymazat
      8. Teda holky já zírám :-O Klobouk dolů, je vidět, že jste profíci a nic vás nerozhází :-)
        Hudební - když už si pustím doma hudbu, tak jsou to převážně československé písničky typu Pavel Calta, Tereza Kerndlová, Ewa Farná, Lipo, Reago, Slza...
        gastro - ujíždím teď na ledových kaštanech se slaným karamelem, mňam. A taky mám opět salátové období. Jsem schopná sníst obří mísu na posezení a pak se dorazit právě těma kaštanama :-D
        tvořící - zbožňuju Enamelky, ale neumím je moc použít, nebo spíše mi je líto je použít :-D a stejně jako Jana V. si nejdříve dělám layouty i stránky nanečisto a pak teprve až jsem jakž takž spokojená vše pospojuju a slepím, takže jsem pak schopná dělat jednu dvoustranu i týden :-D

        OdpovědětVymazat
      9. Holky máte to krásné, album vůbec nevypadá, že by to nemělo být ,,schválně chlupaté,, :-D Ani, ty skejty, to by mě teda trefilo, ale výsledek je naprosto úžasný!
        A za mě teda hudební: moc ráda hraju na kytaru a úplně nejvíc písničky od Kelly Family - o samotě :-D
        Gastro: každé dopoledne, když jde Baru spinkat, si uvařím kávu a POKAŽDÉ si k ní dám horalku, jinak si ji nevychutnám...
        Tvořící: vždy než nalepím dřevěný výsek, nemůžu si pomoct a musím si k němu čuchnout... B-)
        Peťa Procházková

        OdpovědětVymazat
      10. Od vás je hezky úplně všechno!
        Hudební: povídej jestli te má hodne rad víc než jaaaaa!
        Gastro: slaný karamel. Mark & spencer zavarovacka za 2 dny. Není. Tak jednou týdne. Stridam s Haagen Dotzs zmrzlinou. Taky slaný karamel pochopitelne.
        Tvořící: nejdřív jsem se styděla přiznat, ze pranicka, která ode mě široká rodina dostává, jsou vlastní tvorba...
        No a taky bordel na stole u tvoření :-/
        Alžběta Anežka Sissi (nejde mi se přihlasit).

        OdpovědětVymazat
      11. Páni, naprostá nádhera! Minialbum je naprosto dokonalé. A skejtová stránka nemá chybu. Ale abych jen neóchala a neáchala, tak taky odpovím na otázky (i když, óchání a áchání mi jde dost dobře).
        Hudební: Zásadně si nepamatuju jména zpěváků a kapel, natož názvy písniček. Na to mám svého muže. Taková moje externí paměť. Jenže si libuje v tom, že mě čas od času zkouší a ptá se, kdo že to zpívá? No jasně, že si nevzpomenu. A dohání to k dokonalosti tím, že se mě většinou ptá na tu samou písničku. Takže přesně vím, kudy jsme minule jeli, když se mě ptal, co jsme si povídali, jak jsme se nasmáli, ale toho interpreta z hlavy prostě nedostanu!
        Gastro: Vylizuji talíře. Doma klidně jazykem. Na návštěvě nebo v restauraci ho musím vytřít alespoň chlebem, knedlíkem, bramborama. Prostě hezky dočista, aby nebylo poznat, že jsem něco jedla :D
        Tvořící: Scrapbooking jsem objevila před více jak deseti lety. Hrozně se mi zalíbil, postupně jsem si nasyslila spoustu zásob, před pár lety konečně začala tvořit přáníčka, ale úplně první scrapbookovou stránku jsem vytvořila teprve před čtrnácti dny, pssst! ;)

        OdpovědětVymazat
      12. Pavlína: Moc pěkné, hlavně minialbum!Nemůžu říct, že bych se za něco vysloveně styděla, co se týče mého hudebního vkusu. Možná, že lidsky nemusím Helenu Vondráčkovou, ale její písnička To tehdy padal déšť mě chladnou nenechá. V jídle si rozmačkávám bramborové knedlíky vidličkou do sosu a z čerstvé chlebové střídky si dělám kuličky, které pak s chutí slupnu. Při tvoření se stydím za to, že dost okoukávám a nemám moc vlastních nápadů.

        OdpovědětVymazat
      13. Holky, jste jedničky. Parádní kousky jste vytvořily z těch divokých balíčků. 😂😍👍

        OdpovědětVymazat
      14. Holky to je parádní, úžasné - co vy neumíte vykouzlit z materiálu, který vypadá nezkombinovatelně.
        Jinak k otázkám.
        Hudební: neumím anglicky, nerozumím anglickým písničkám, ale ráda si je zpívám svou hatmatilkou :-D ale jen když jsem sama :-D
        Gastro: plátek tvrdého sýru, roztopeného na talířku v mikrovlnce a posypané kukuřicí z plechovky - jen potom je problém umývat ten talíře se zaschlým sýrem - brrr :-)
        Tvořící: nejvíc se stydím za ten nepořádek, který mám neustále na stole. Svou dcerku dennodenně napomínám za bordel, který má na stole, když si dělá úkoly a já ji jdu tedy pěkným příkladem :-D
        Verča Sembolová

        OdpovědětVymazat
      15. Dohopsáno a moc jsem si to užila, děkuji holky, jste jedničky! :-*

        OdpovědětVymazat
      16. Holky, vy jste uzasne, dokazete skloubit uplne cokoli na svete a jeste k tomu s nadhledem a ledovym klidem!
        Hudebni. Kdysi jsem nemela rada kapelu Jelen (nevim proc) a ted ji poslouchamto stalena dokolecka..
        Gastro: burakove maslo, to padne sklenice za den.
        Scrap: neumim snad udelat stranku bez pouziti velumu nebo vysivani.
        Krasny scrapovy den!
        Mirka Berešiková

        OdpovědětVymazat
      17. wow, tak toto je paráda :)
        fú, priznať na seba veci, za ktoré sa hanbím? :D hudobné- spievam si tajne doma, aby ma nik nepočul (spievam rada, ale asi to nie je nič pre uši ostatných :D ) a tancujem si do rytmu ako malá
        gastro- nemám rada mäso z guláša (vyvarené tam byť môže, ale potom jem len šťavu a zemiaky)
        tvorenie- niekedy musím k projektu sadnúť 10x, kým vyzerá podľa mojich predstáv

        OdpovědětVymazat
      18. Vaše akce jsou vždycky taaak originální! :) Je to paráda.
        Hudba: Trochu se teď stydím za to, že když bal první díl soutěže Česko hledá SuperStar, tak jsem fandila Julianovi. (mám i jeho CD) :D Snad mě omlouvá to, že jsem byla vážně malá. :D
        Gastro: čokoláda, čokoláda a čokoláda co si budeme povídat..
        Scrap: Když vyrábím, mám kolem sebe neuvěřitelný nepořádek, a často hledám nějaké razítko, papír...no prostě chaos. :)

        OdpovědětVymazat
      19. Děvčata jste dobrá, protože popasovat se s takovými balíčky, to už chce "kumšt".
        Hudba - miluju Leška Semelku a jeho "Jsi prostě nejlepší", a doma už mě téměř nemohou poslouchat, takže si to pouštím "na plné koule" i v autě, hlavně když jsem sama, ha ... někdy si to křičím v kuchyni a manžel stojí za mnou ... nebudu popisovat, jak se tváří ....
        Gastro - čuňárničku se Salkem spousta z Vás zná, viz. Pavlína výše (na ní to ale není vůbec vidět, taková nespravedlnost, haha) bohužel patřím mezi ně a protože mi to je fakt blbý před rodinou (ikdyž je to jen fakt párkrát za rok), tak tu rozdělanou plechovku prostě schovám do ledničky a dokud jí nesním, nevytáhnu jí, hrůzaaaaa ....
        Scrapp - fakt se stydím za to, že okupuju čím dál většího prostoru v ložnici a odkládám krabice s oblečením (hlavně manželovým) do jiných koutů a sama těch krabic tam mám několikanásobně více a jemu to nějak nacu do těch zbylých ... budu se muset nad sebou vážně zamyslet ....

        OdpovědětVymazat
      20. Jako vždy skvělé výtvory. A tak můžu hned začít, tím, že se stydím prezentovat své stránky, má alba jsou můj skrytý poklad, které nerada kromě nejbližších ukazuji. Zvlášť ta nedodělaná :-D
        V hudbě jsem teď ovlivněná youtuberským obdobím mých dětí a neříkejte jim prosím že se mi líbí Kovy - Despacito (to si pouštím i bez nich :-D ) a nebo ještě jedna chytlavá je Pulcino Pio ve všech jazykových mutacích.
        Gastro: tajně tuneluji dětem jejich mikulášské, velikonoční a další výslužky :-D vždycky se diví, že už to snědli ;-)

        OdpovědětVymazat
      21. Dievčatka smekam klobúk - ste hviezdy. Chlpaté album je paraaadne a Ani tá tvoja stránka nemá chybu. A teraz k otázkam:Hudebni asi viete že počúvam rock a metal to mám rada a za to sa nehanbím, ale občas to chce zmenu a vtedy príde Karol Duchoň :-D no co je to legenda. Gastro:neviem odolať sladkemu ved je to aj na mne vidieť ale po sladkom mám hneď chuť zase na slané zmrzlina a soletky= mňam :-) Scrap:pri tvorení stránok sa snažím aby nebolo vidieť akou stránkou som sa nechala inšpirovať a vo výsledku mi príde ze to je hneď vidieť a všetci to spoznajú

        OdpovědětVymazat
      22. Hudba: Nooo, mě neminuli ani Backstreet Boys, ani Lunetic.
        Gastro: Hmm....no, já nevím, stydím? Sladkosti. Slanné dobroty. Prostě prasení obecně.
        Tvořící: Moje syslení všech materiálů a žádný čas k tvoření. :D

        OdpovědětVymazat
      23. DEN tvoření trávím na Sázavě a nyní jsme se vrátili z cyklovýletu 40km od hradu Český Šternberk. Uvařila jsem si kávu a jdu na čtenííí.Vše musím zvládnout mobilem 😃 Moc se mi líbí, jak vše děláte s klidem a úsměvem. POHODIČKA.Minialbumek parádní a stránka od Ani srandovní. 😉 hudba- mám ráda české písničky, protože anglicky ani německy neumím. U nás od rána do večera i při cestování je naladěna stanice RADIO BLANÍK 👍 gastro - babička mne vykrmovala syrovým žloutkem s cukrem a já to nyní někdy vylepším kakaem a to je ňamka a antistresovka😋 tvoření - začínám být pěkná bordelářka😥 já už ani nevyhodím krabičku, ve které my příjde od Vás objednávka. Co když se bude hodit na výrobu alba nebo pod fotky? 🤗

        OdpovědětVymazat
      24. S materiálem jste si poradily skvěle. Výsledek se vám moc povedl.
        Doma posloucháme rádio pro děti. Trošku se stydím za to, že toto rádio poslouchám i tehdy, když děti nejsou doma :) V gastru se hodně stydím za to, že i když se dětem snažím vštěpovat informace o škodlivosti sladkostí, sama si je odepřít nedokážu. Ve scrapu se stydím za nepořádek v pracovním koutku.

        OdpovědětVymazat
      25. Parádní výtvory, klobouk dolů :) a teda ta abeceda jako podklad je super nápad a vypadá to bezvadně, musím to zkusit, ale teda nevím, jakou abecedu bych obětovala:)
        Co se týče hudby, ráda v autě poslouchám rádio a čekám, až budou hrát takové ty "odrhovačky" 80. a 90.let, apod.Znáte někdo Xanadu od Olivie Newton John? :) Gastro - miluju sýr Kiri, jím ho samotný jen tak jako zákusek. Scrap - obsadila jsem u nás celý pracovní kout, což nejprve manžel těžce nesl, ale ustoupil. Když viděl, že jsem za nějaký čas kvůli scrapu uvolnila místo i v šatní skříni, pochopil, že to asi myslím opravdu vážně...A měla bych začít rozprodávat razítka, používám nějaké tak jednou za půl roku a mám jich celkem dost, ale když mě je jich tak líto a co kdyby se třeba nějaké hodilo:)...

        OdpovědětVymazat
      26. Opět jste nezklamaly,je vidět,že se ničeho nezaleknete.A teď zpověď hudební:nejraději zpívám česky když slyším Zagorku,tak neodolám a musím si s ní zakvílet.Gastro:jsem vášnivou milovnící másla a když mě honí mlsná,mažu si ho na piškoty.Scrap:Moc mě mrzí,že nepíšu na LO journaling,zpravidla totiž nevím co napsat.

        OdpovědětVymazat
      27. Holky jste boží, klobouk dolů ;-)
        Co se týče hudby, miluji Joshe Grobana a hodně lidí v mém okolí se tomu diví.
        Gastro - čokoláda, neodolám a stydím se. Kupuji holkám takové to zapečené müsli, samo s čokoládou, kterou jim vyžírám :-)
        Scrap - jsem neuvěřitelně pomalá, než udělám stránku je několik dní fuč.
        Anet

        OdpovědětVymazat
      28. Teda, výborně jste to vymyslely a popraly se s tím, zlatý album i skejt stránka, obojí super!
        Hudba: Moje guilty pleasure jsou písničky z Glee. Některý jejich cover verze jsou prostě boží, miluju je v autě i k běhání... :D
        Gastronomie: nikdy jsem neměla sushi a nestydím se za to... :D
        Tvořící: ech, mám takovou jednu divnoúchylku... Vždycky když mi dorazí arch samolepek, tak prostě musím sloupnout tu volnou plochu mezi samolepkama. Původně jsem to dělala, abych měla přesnější představu, jak vlastně jednotlivé samolepky vypadají, ale časem se z toho stala až posedlost :D

        OdpovědětVymazat
      29. Vy jste ale opice :-) v dobrem mysleno! Pobavila jsem se.
        Hudba: Aktualne s Anickou (moji Anickou, ne Anickou N. (( i kdyz clovek nikdy nevi)) frcim na pisnickach Fiha tralala, je to dost navykove.
        Gastro: Nikdy jsem nejedla zadne morske potvurky. Vy jo?
        Tvorici: Z papirnictvi si musim vzdy donest alepson tuzku,klidne obycejnou,ale musim no. A co pak teprve z obchodu od PA?! :-)

        OdpovědětVymazat
      30. Z mega rozdielnych a pre mna tazko predstavitelnych kombinacii vycarujete skvosty.,,dviham ruky a tlieskam....
        Nuz hudba,mna vzdy zaujme melodia,nezistujem si o com je pesnicka a dokonca ani ked je ceska ci slovenska o com spievaju,na to pridem az po mozno 10tich pocutuach
        Jedlo....hm...keby som nemusela ani nejem,mne robi problem co carit alebo si vybrat v restike....
        Scrap,vzdy ked vidim krasny projekt,nadchnem sa,zozeniem papiere a....a neviem sa pohnut....
        Lenka Pravdova

        OdpovědětVymazat
      31. Super projekty :)
        Moje odpovede
        Hudobné : mam rada Britney, aj pesničky ale aj ako človeku jej fandím a "stojím pri nej" aj keď sa jej nedarí
        Gastro: asi ako skoro každý som závislá na sladkom, nedávno som si dala na mesiac pauzu a manžel mi neveril tak mi sľúbil mikinu keď to vydržím :D podcenil ma

        Tvorenie: hmmm som uchyl do modrej farby nie žeby som si kúpila napr inky z celého farebného spektra, ja budem mat 5 odtieňov modrej ��

        OdpovědětVymazat
      32. Úžasné projekty! Já bych nic ani zdaleka podobného nevykoumala...

        Pane jo, to chce přemýšlení...auau:D
        Hudební: dodnes bych asi dokázala zazpívat písničky ze "Šmoulů",je to šílenost, ale já je jako malá milovala!
        Gastro: často se stydím, že jsem porušila svůj zákaz na "prasárny", tj. průmyslově vytvořené jídlo (nejčastěji sladké), které do těla už opravdu nechci dávat...ale občas je to silnější:))
        Kreativní: Mám moc ráda washi pásky, ale za celou dobu tvoření jsem spíš jejich sběratel, použila jsem je možná 3x...

        OdpovědětVymazat
      33. Jedním slovem jste holky moc šikovné. A protože celý den nebyl čas, teď vše procitam a nemám slov, jaké krásy. A soutěžní otázky: hudebni:neumím zpivat, ale ráda si zpívám v autě,což trhá uši spolupasazerum. Gastro: cesnek a cibuli syrové miluji a tvořící:že se vymlouvam na nedostatek času.

        OdpovědětVymazat
      34. Krásné.... chci to taky umět! Zatím se jen rozkoukávám, ale fakt krása!

        Nejvíc se stydím za to, že...

        hudební - ...si ráda zpívám písničky pro děti od Svěráka a Uhlíře... a to jsem si je zpívala i v době, kdy jsem žádné dítě neměla...

        gastro - ...si dám klidně kyselé okurky a zajím je čokoládou... a to nejsem těhotná...

        tvořící - ...si nikdy nedokážu říct ne, když si objednávám něco na scrapbooking, ač se předtím, než tvořivé stránky otevřu, že opravdu potřebuju jenom ten MY LIFE KIT a nic jiného... no a najednou je v košíku nákup za 1120 Kč no a to už mi přece do objednávky bez platby za poštovné zbývají přece jen necelé čtyři stovky a to už se přece musí využít, ne? :D

        OdpovědětVymazat
      35. Kočky, super jako vždy. Jste boží.
        Hudební- miluju Eda sheerena, no name, krystofy i jelena.... pro nic z toho nemají doma moc pochopení...kdyz slyším “tanci dokud můžeš” tak tancim, klidně i v sede v kanclu :-)
        Gastro- milovala jsem takove ty slané precliky v čokoládě, od te doby co to zrusili hledám adekvatni náhradu a kdyz na me prijde žravka klidně si dam bramburky s nugetou
        Scrap- jednou jsem na stranku použila papir kterým byly vystlane nove boty v krabici, kdyz on mel tak krásný vzoreček a byl takovy heboucky a byl průsvitný jak velum, no výhod ho, to nejde!!!

        OdpovědětVymazat
      36. Teda holky, jste úžasné :) fakt klobouk dolů, že jste zvládly zpracovat ty různorodé materiály :) jinak k otázkám :)
        Hudební - no moje angličtina není dobrá a tak si nepamatuju ani názvy anglických písniček, ani autora, hrozně se za to stydím, to i moje dcerky jsou na tom v dětským věku líp a znají jak název, tak zpěváka :)
        Gastro - jsem schopná doslova "sežrat" na posezení sama pytel brambůrek, ale jsem vybíravá, jím jen slané :)
        Tvořící - úplně nejvíc se stydím za svůj nepořádek v pracovně.. jak na stole, tak na komodě a občas se roztahuju na podlahu, takže do pracovny mají všichni zákaz vstupu :)

        OdpovědětVymazat
      37. Koňak, kuna, pahýl - odpadla jsem :D
        Hudební uchylnost spočívá v nesourodosti, v playlistu mám za sebou Lunetic, Honzu Nedvěda, rumunskej hit, Blink 182 a Duhovou vilu :D
        Gastro úchylka, hm, těch je víc... Ale top je asi kakao na způsob: nabrat granko na lžičku , namočit v mléku a šup s tím do pusy.
        A tvořící úchylka je teď spíš nakupování. Na tvoření zbývá hrozně málo času, a tak nakupuju, přerovnávám a vymýšlím, co vytvořím a pak to zase uklidím.

        OdpovědětVymazat
      38. Hmm... Guilty pleasures... Nevím, nějak trochu postrádám tu hezkou českou vlastnost dělat srandu sama ze sebe. Ale něco přece najít musím! 1.hudebni - tak ta je úplně nejtěžší položka, poslední dobou ani nevím, jakou hudbu mám ráda, natož najít něco ujeteho.. Ale začínají se mi líbit některé lotyšské slagry, o kterých jsem dřív myslela, že to dobrovolně poslouchají jenom staří lidí..
        2. Gastronomická - tady je to jednoduché - fast food days, když děláme dlouhé přejezdy Česko -Lotyšsko. Umím zapijet párek v rohlíku horkou čokoládou.
        3. Tvůrčí - moc originální to nebude -sysleni zásob - ať už látek na siti nebo těch překrásných PA kartiček ��

        OdpovědětVymazat
      39. Dufam, ze este stiham.. Skor sa nedalo, dnes bol vynimocny den.. prva grilovacka tento rok, prva zmrzlina.. a malej vysiel prvy zubok! :) tiez som trapna :) Mamina..
        No a dalsie trapasy..
        Co sa hudby tyka, zasadne nepocuvam to co sa prave paci kazdemu, ale inac je asi utrpenie so mnou ist v aute, kde je mixnuty Karel Gott, Daniel Landa, Bon Jovi, Nightwish, Bocelli, celkovo vazna hudba, zopar soundtrackov z rozpravok.. a este toto: https://www.youtube.com/watch?v=8-9bQorsghk - to som mala kedysi doma na platni :)
        a asi je dost hanba, ze nepocuvam nic slovenske, absolutne! hlavne ludovky, sory, ale ble.
        gastro - o tom by vedela rozpravat moja mamka, veduca skolskej jedalne, ako jej decko vymysla.. vela veci nejem, nechcem, neskusim, aj ked su vraj fajn. alebo mam divny vkus - vraj kazdemu chuti tiramisu a mascarpone - ja to nemozem citit :o a gurmanska topka je pre mna (okrem pizze) chlieb s mastou a cibulou, sory :D
        no a moja tvorba.. tu je to jasne, najväcsia hanba je, ze uz mam druhe dieta a spracovany mam len prvy rok prveho dietata :( toto ma fakt mrzi :(

        OdpovědětVymazat
      40. To je krásy a inspirace, je vidět, že to máte v malíku. A ještě nám stíháte vymýšlet takovou super zábavu.
        Hudební - když se mi zalíbí nějaká písnička, poslouchám jí pořád dokola alespoň den dva (týden :)), teprve pak si ji řadím k dalším oblíbeným. Aktuálně je to Sugar od R. Schultze a to i kvůli videoklipu.
        Gastro - rozhodně česnek v jakékoli podobě, tak si to užívám, když jsem teď s prťaty doma. Až půjdu do práce, budu to hold muset oželet.
        Tvořící - jsem typický sysel, zkrátka nemůžu odolat a to i když moje spotřeba je malá, ale co kdyby, že jo :).



        OdpovědětVymazat
      41. Dámy, povedlo se vám to opět neskutečně. Super! No a celý výzva opět perfektní počin a zase jste mě i skvěle pobavily 😁
        No a za co se stydím já ...
        Hudební: občas, nejvíc v práci, když se potřebuju odreagovat, tak si pustím písničku Thriller od Michaela Jacksona a nejen že zpívám, ale tančím u toho i tu legendární sestavičku 🤪 Vždycky mně to hrozně zvedne náladu 😁
        Gastro: (toto je spíš dobrá prasárna, gastro je moc vznešené slovo) miluju takové ty chipsy v tubě z Kauflandu, které stojí asi 12 Kč. Brambory to podle mě nevidělo ani na obrázku, je to snad jenom škrob, voda a hodně soli, ale já bych se po tom utloukla. Nejvíc se za to stydím před manželem a tak si to kupuju jenom když je na služebce a obal strkám hodně hluboko do koše (pojistka, kdyby náhodou) 🙂
        Tvořící: tak třeba to, že nevlastním pořád nějaké základní pomůcky. Vždycky si na ně udělám speciální "prasátko", aby to pak najednou tolik "nebolelo", ale nakonec ty peníze padnou na něco jiného.

        OdpovědětVymazat
      42. Teda, to bylo pěkně záludné 🙂. Parádní stránky. Cancoury nití jsou teď díky Paige v kurzu 😉. Hudební - poslouchám hlavně ČS písničky, protože musím rozumět textu. Gastro - mám ráda rychlá občerstvení (ale doma si pochutnám i na salátech). Tvořící - jsem sběratelka papírů a pozorovatelka tvorivych videí.

        OdpovědětVymazat
      43. challenge fakt vtipná - výtvory z daných materiálů obdivuji :-)

        guilty pleasures:
        hudební - asi elektronické melodie, pokud se to tak dá nazvat. Okolí to vnímá se soucitem, jakože se mi asi něco hodně špatného stalo, když to poslouchám :-)

        gastro: možná už to tu padlo, ale kvalitní marmeláda s kousky ovoce, nejčastěji citrusová, padne na posezení, i relativně velká sklenice. Vždy čekám, kdy se dostaví hyperglykemický šok...

        tvoření: už se budu opakovat - nepořádek při procesu, prokrastinace, také trochu syslení
        Lenka Knapová

        OdpovědětVymazat
      44. VÍTĚZEM SE STÁVÁ č. 15 (PETRA PROCHÁZKOVÁ). Gratulujeme ♥
        Děkujeme za skvělé komentáře a těšíme se na další rok!

        OdpovědětVymazat

      Pin It button on image hover