sobota 9. září 2017

FREESTYLE

Freestyle "And"
ALONA

Od té doby, co jsem v design teamu, nemohu si stěžovat na nedostatek podnětů k tvoření. Jedna věc mi ale moc chyběla – nemohu participovat v pravidelné Papero amo challenge. Anička ale tento problém rychle vyřešila a vymyslela rubriku Freestyle. Občas je to totiž pěkná challenge vymyslet něco bez žádného zadání. Ale zase díky tomu jsem se dokopala dodělat hodně věcí, které jsem dlouho odkládala.
 

Tentokrát došlo na tento „restík“. Přestože při scrapování nepovažuji černou a bílou za barvu, v interiéru se jich docela konzervativně držím. A veškeré své scrapbookové úlety zakládám do alba a nemám je na očích. Což je trochu škoda, chtěla jsem mít na očích něco, co mi bude scrapbook připomínat.

Pořídila jsem si proto interiérovou dekoraci, mega velký znak „&“. I tak, jak byl zamýšlen v bílém provedení, nevypadá špatně, ale na mě je to trochu nudné. Už dlouho ho proto plánuji použít jako scrapbookové plátno a konečně na to došlo.


Přetřela jsem „&“ šepsem, aby lépe chytalo barvu, a jdu měnit bílou za svou oblíbenou barvu duhy – malinovou. Pak jsem přes to udělala funky koláž ze scrap papírů. A protože na toto „&“ budu koukat furt, dala jsem si záležet s výběrem papírů – všechno to jsou vzory a barvy, které mám zrovna v oblibě.


Sušení několika vrstev malinové a lepidla zabralo dost času, a tak jsem se zatím dostala jenom do tohoto stavu. Když se koukám na tu fotku, říkám si, že se s tím „&“ dá ještě scrapbookově hrát a přidat ještě pár mixed media vrstev. Dneska to ale putuje na polici v téhle podobě.


A tady je můj oblíbený detail z celého znaku. Líbí se mi, jak vypadá malinová v kombinaci s embosovacím práškem v jemně žluté barvě
 
 
Konečně mám v černo-bílé pracovně jeden barevný bod. A celkem se mi líbí myšlenka, že se na něm dá pracovat průběžně a užít si dekoraci v různých stavech rozpracovanosti. Zatím mě těší takto a s hláškou, která je mou variantou na téma, že život není černo-bílý:

Between good and evil is where all the fun is“

Používáte taky něco scrapbookového jako domácí dekoraci? Napište do komentářů – jsem moc zvědavá!

4 komentáře:

  1. ooo alonka. tvoja odvaha na sialene veci ma bavi ❤💜💜👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lepsi nez ty silene veci nechavat v hlave. mohla by explodovat :)

      Vymazat
  2. Alonko, Tvoje nápady jsou vždy moc bezva, ale ta bílá před tou černou zdí byla TOP. Ale chápu, že pro někoho, kdo nemá black and white místnost se může nápad hodit...

    OdpovědětVymazat
  3. Ked som videla to krásne biele & vyhrklo zo mňa nieeeee nepomaľovať, je krásne
    A ked som uvidela výsledok musím uznať že to vyzerá super 👍 V čiernobielej pracovni je to pekný kontrast. Tak som zvedavá na to pokračovanie.. niekedy...

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover