sobota 30. září 2017

CHALLENGE 10/2017

Dvojité foto
JANA S.


Také jste si všimly, jak hezky vypadá, když je na stránce víckrát stejná fotka? Pěkně ji to zvýrazní, že? A není to žádná novinka, takže pro vás budu mít jistě zadání oddechové po náročném Silviině krasopsaní :)

Vytvořte scrapbookovou stránku:

  • Téma: Dvojité foto
  • Podmínka: použij na stránce (alespoň) 2x stejnou fotku. Velikost a barevnost stejné fotky může, ale nemusí být stejná, dalčí fotky nejsou vyloučeny.
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů).
  • Posílejte vaše soutěžní projekty do půlnoci 26. 10. 2017 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii prosím pojmenujte ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).
  • Fotky budou vystaveny 27. 10 a vítěze vyhlásíme 31. 10. 2017.

VÝHRA


Poukaz do eshopu Papero amo v hodntě 250 Kč.


Vzorová stránka je dnes opět (super) simple. Když se totiž dají dvě stejné fotky k sobě, už toho moc není třeba. Tedy, alespoň podle mě. Ale třeba mě přesvědčíte o opaku. Takže vzhůru do toho, obešlete fotolaby, nastartujte tiskárny a popusťte uzdu fantazii - stačí na stránku použít 2x stejnou fotku a podmínka challenge je splněná.

 
Má inspirační stránka je celkém úsporná, krom akvarelové čtvrtky jsem použila:
- výseky z kolekce Černobílá 
- razítko LÁSKA ze Svatební kolekce  
- dřevěný výsek z kolekce První rok
- samolepky ze zářijového Page kitu


Doufám, že vás tato challenge pobaví a těším se na vaše projekty. Inspirace není nikdy dost!
Jana

16 komentářů:

  1. Jani perfektnaaa stránka 😍❤ jednoduchá ale pri tom efektna tu veľkú fotku si si dávala niekde tlačiť?? Fakt 👌

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vďaka, Ivi ❤ Áno, je to vytlačené na A3 v copy centre (chýbajúce milimetre som oželela), lebo aj keď by som ju brala všetkými 10, tlačiareň na 30x30 nikdy mať nebudem 😜

      Vymazat
  2. Super,jednoduchá a efektní stránka,už se těším na tvoření.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lzci, diky, těším se na tvou stránku, bude to další pecka! 😉

      Vymazat
  3. Jani to je nádherná stránka. A ta fotka je taky luxusní. Krásná, něžná a jednoduchá. Tady by bylo opravdu zbytečné nějaké extra zdobení. Ta fotka vystihuje celou stránku. A mimochodem to šití je taky skvělé. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, děkuji moc! Jsem ráda, že jsem ji konečně zrealizovala - fotka je stará víc než rok a půl a nápad nosím v hlavě už přes půl roku ... ;) Jsem opravdu zvědavá, co vymyslíte i Vy ostatní, ty dvoufotkové LO jsou super a fotky vůbec nemusí být takto velké! Těším se na Tvou stránku! :)

      Vymazat
  4. Teda, Jani, to je pecka!! Tvoje stránka je naprosto skvostná, zdobení úžasně vyladěné a ta fotka! Chlapeček je tam k zulíbání ;-) Vždycky jsem toto chtěla zkusit, jen na to zapomněla a teď je to připomenuto. Možná si střihnu jednu mimo soutěž...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, joooo! Ve Tvém podání to bude teprve lahůdka! Se svým formátem ušetříš i tu cestu do copy centra ;) A fotka ... je z pořádně tmavé, ale jinak skvostné série, tak dlouho jsem ji chtěla scrapnout - tak teď už je konečně hotovo. ;)

      Vymazat
  5. Jani to je krasna stranka.....!!!!! Jen se chci zeptat, ten pocet dve fotky je nutne dodrzet presne? myslim tim, jestli muze byt dvakrat a vicekrat jedna fotka? kaja

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kájo, když budeš mít na stránce 2x stejnou fotku, zbytek - včetně případných dalších fotek - řeš jakkoliv Ti vyhovuje ;) - t.j. můžeš ale nemusíš už použít další. Ani není nutné aby byla ta dvojitá stejně velká, či barevná. To nechávám na Vašem uvážení. :) A moc děkuji.

      Vymazat
  6. Jani to je naprosto super Challege. Zrovna nedávno jsem doma našla vytištěné fotky ve fotmátu A4 a říkala si, co s nima provedu... tak teď už to vím naprosto přesně...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, Leni, mám velkou radost a těším se na Tvou stránku! :)

      Vymazat
  7. Krásná stránka! Už mám doma připravené fotografie. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Perfektní, moc se těším, co jsi s nimi vymyslela! ;) A děkuji!

      Vymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  9. Nádherně něžná stránka. Jinak teda víkendový workshop mě tak nabil energií, že jsem o "polední pauze" (= dítě spí, mám +/- hodinu volno) sedla a mám hotovo :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover