pondělí 31. července 2017

CHALLENGE 8/2017

Letní seznam zážitků
LUCIE

Léto je v polovině a já začínám panikařit, že jsem nestihla zdaleka všechno, co jsem chtěla. Po letošní dlouhé zimě se na léto těšil asi každý (hmm?). Aby mi tohle léto neproklouzlo jen tak mezi prsty, rozhodla jsem se pro SEZNAM LETNÍCH ZÁŽITKŮ (summer bucket list či summer manifesto). V hlavě mám všechno, co bych ještě chtěla stihnout, ale vidět to na papíře je lepší motivací.



Takže challenge (pro vás i pro mě) zní: 

  • Téma: Letní seznam zážitků - vytvoř si seznam toho, co chceš v létě stihnout (nebo už jsi stihla, popř. seznam míst, co chceš navštívit, seznam snů, atd..)
  • Forma je volná. Dovedu si dobře představit samostantou stránku (kterou poté oživím album), klasický layout i kapsovou sránku nebo součást Travelers Notebook.
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte vaše soutěžní projekty do půlnoci 28. 8. 2017 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii prosím pojmenuj ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení)
  • Fotky budou vystaveny 29. 8. a vítěze vyhlásíme 31. 8. 2017.
VÝHRA

Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 250 Kč.  


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover