čtvrtek 13. července 2017

BACKSTAGE Papero amo

ŽIVOT V PAPERO AMO
Prázdninový provoz se samozřejmě podepsal i na množství Papero amo fotodokumentace z kanceláře. Ale stejně jsem pro vás vyhrabala pár krásných zážitků z našeho doupěte. A i mimo něj!

S koncem školního roku tu máme krásnou tradici - v Mojí Dílně, kde pravidelně pořádáme scrapbookové kurzy, dostáváme tu nejkrásnější kytici od Lenky. Díky zlato! 


A tady ještě třídní fotka s jednou z našich skupin.


A když už je řeč o kyticích a darech. Když máte skvělé kamarádky v design teamu, můžete si být jistí, že všechna přáníčka dorazí s velkým stylem! A samozřejmě - to písmo?! (tady vyfoceno veledílo Jany B.)


A ten konec školního roku. K tomu máme ještě jednu tradici - všechny ženy od Mikošků (a já) chodí poslední červnový den na slavnostní vysvědčeňový oběd. Dvojčata si dají pizzu a oslavujeme příchod prázdnin. Tady jsem zvěčnila novou (jo a dost šílenou) fontánu v naší oblíbené italské restauraci v UH. To nevymyslíš. 


No a pracujeme samozřejmě taky - takhle jsem si skládala kartičky při focení nového ML kitu.


A ještě něco vám musím ukázat. Když přijely novinky, okamžitě jsme si ulovily tento set letních washi páseček. Na prázdninové pozdravy jak dělané.



Musím se vám pochlubit, jak jsem na naší mini dovolené objevila kouzlo barviček. Raminta, která miluje malování, si na prázdniny přivezla velkou výbavičku. A přemluvila mě, ať si to taky zkusím. No a musím říct, že mě to velice bavilo a až zase jednou bude čas (ehm..), tak si to ráda zopakuju!


Pavlína mezitím vůbec nezahálela a vytvořila pro dvojčata dva úžasně našlapané exploding boxy. Kdo neviděl, neuvěří. Máme od ní slíbený článek, nebojte!


A Saturnina tu hlídá Tomáš. Nebo hlídá Tomáše Saturnin? 
Když jsou tu jako zástupci mužského pohlaví jen oni dva, musí držet pospolu. 


A protože je léto svatební sezóna, musela jsem se i já pustit do rychlovýroby přáníček. A jak to dopadlo? Dvě přáníčka za 5 minut. Nekecám. Stačily výseky od Lucky Šindelkové, 3D lepítka a samolepky. A bylo!


Jo! A naší oblíbené kavárně Titique mají nové dortíčky. Těmto teda říkáme samozřejmě "prsa". Takže až tam někdy půjdete s náma, víte, co máte říct.


Děkujeme za návštěvu a příště zas, doma u Papero amo ♥

2 komentáře:

  1. Jj prsa a pak ze ja jsem zvrhla,kdyz tem dortikum tak rikam...v Rime byly naprosto vsude :-):-)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejlepší jsou prsa:) Budu muset zajet.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover