sobota 21. ledna 2017

MY LIFE KIT projekty

LEA

S každým novým kitem jsem překvapená, jak se naše šikovné designerky stále posunují dál a dál a holky z PA pro nás překonávají i nemožné. Já jsem nadšená z každého detailu, drobnosti a nechápu, jak jsem mohla dříve vystačit s materiálem, ze kterého tvoří celý svět. Je úžasné otevřít album, které na vás "mluví" česky a vy víte, že tohle bylo vytvořené právě pro vás! MILUJU TO!



ALENA

Ještě dřív než mi přišel domů, jsem věděla, že bude hvězdný! A teď nemyslím hvězdičkový. Ony kartičky, které jsem použila na tuto dvoustranu jsou dokonalé. Původně jsem si je chtěla nasyslit na Valentýna, ale pak jsem si řekla, že by přítel mohl ocenit, že bude spíše v modrých (ne-holčičích) barvách. Nechala jsem se unést kouřovým efektem a prolínáním barev. nakonec mi snad nezbyla ani jedna růžovka. No a ty peříčka! S těmi budu muset vymyslet ještě něco speciálního, zatím slouží jako ozdoba. Nemohla jsem je ani nechat schované pod fotkou, a tak jsem pečlivě obřezávala nožíkem. A kartičku s rámečkem a popiskem týdne jsem musela použít hned na první týden, protože mi do okýnka skvěle pasovala fotka (tisk nebyl záměrný), jen jsem schovala slovo totálně. Celkově jsem stránku moc nezdobila, přišlo mi to totiž naprosto zbytečné.



JANA B.

Hm, co víc říct, když už všechno bylo řečeno? Dokonalost! Jakože divoké barvičky a výrazné motivy? Cítila jsem výzvu a pustila do svého alba trochu víc těch barev! Moc se mi hodil narozeninový týden a zpracování loňských restů. Původně jsem stránku ladila do zelena k mému výraznému tričku, ale bylo mi líto nevyužít pravé holčičí růžové, když už je to víceméně dceřina stránka. A tak jsem udělala tu nejvíc holčičí stránku v celém albu! Malinová je letos asi moje barva.



Ke kapsové stránce vznikla i jedna velká. Měla jsem již fotky připravené a věděla jsem, že z nich chci udělat proužek po straně (jak jsem to viděla u Janči V.). Akorát na velké stránce mi tam pak vzniklo moc místa, které se mi nedařilo zaplnit. Nakonec tedy vznikl obdélník – formát 8.5x11“. Tyhle obdélníkové stránky jsou báječné a moc mě baví je dělat, akorát jsem si jejích umístěním do alba uvědomila jednu věc .. trochu mezi těmi čtvercovými formáty zanikne. Líbí se mi totiž, když otáčíte kapsy a pak je najednou velká čtvercová stránka. Úplně to rozrazí kapsovou monotónnost. Bohužel to neplatí u zmíněného obdélníku. Je to sice fajn oživení, co se velikosti týče a je to různorodé, ale ten wow efekt už není takový. Takže to asi budu střídat …


2 komentáře:

  1. Holky perfektne stránky jedna lepšia ako druhá :-) neviem sa vynadívať 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Holky perfektne stránky jedna lepšia ako druhá :-) neviem sa vynadívať 😊

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover