pátek 23. února 2018

INSTAX DAY - December Daily od SILVIE

Ještě malý závan vánoční nálady? Vždyť už jen 304 dní do dalšího Štědrého dne. A máte už hotový December daily 2017? Album, díky kterému pak můžete prožívat vánoční atmosféru pořád dokola.
 

Já tentokrát využila svou novou Instax share tiskárnu a celé album udělala podle jednoduchého konceptu – barevné papíry (jednobarevné papíry v krásných barvách můžete nakoupit u nás), fixy, dřevěná abeceda a instax fotky. Naprosto rychlé a pohodlné řešení. Doporučuju všem, kdo si každý rok říkají, že vánoční album nikdy v životě nemůžou stihnout udělat.





Jak funguje Instax tiskárna si můžete přečíst v nedávném článku od LuckyPilátové.
Já osobně jsem se rozhodla prodat Instax mini fotoaparát, i když je s ním skvělá zábava, fotky z něj nejsou vždy super. Zato tiskárna, kam pošlete fotky z mobilu, upravíte je, natočíte, můžete přidávat i text… pro potřeby nás scrapžen je mnohem praktičtější.
Náplně se používají stejné do foťáku i tiskárny od Instaxu, takže tam se cena neliší. Tiskárna ovšem stojí o dost víc než základní verze foťáku. Za mě je to ale určitě skvělá investice! Zvlášť pro ty, kteří preferují rychlé tvoření a scrapování na cestách.  






Ještě zmíním různé druhy náplní (papírků) do Instaxu. Bohužel to jsou většinou dost neestetické sady. Ale já ve vánočním albu použila černý rámeček a ten vypadá super. Zvlášť s bílýma popiskama.


Doplňte taky zásoby dřevěné abecedy, protože, když ji nabarvíte zlatým fixem, je prostě dokonalá!
 

A nezapomeňte se u nás na facebooku pochlubit, jestli jste dodělali po novém roce své december daily a jak třeba využíváte instax, jestli ho máte.


8 komentářů:

  1. Holka, nepotrebuji, abys me nadchla jeste pro instax! Kdyz navic neumim tak nadherne krasopsat! 😁 DD mas neskutecny ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  2. No joo..tohle je ta nejvetsi bozohodovost celych lonskych vanoc...❤️❤️ Nejkrasnejsi album..a real je neujzasnejsi!

    OdpovědětVymazat
  3. Silvi,máš to album opravdu úžasný.O tvem psaní se nemá smysl vubec zmiňovat....dokonalost,ale já žeru ty tvoje malůvky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) nebyly pěkné fotky :D tak se muselo malůvkovat :)

      Vymazat
  4. Keby len malůvky ale ešte aj to krasopsaní 👍👍👍 taký album už ani fotky nepotrebuje 😎
    Krásne fakt.

    OdpovědětVymazat
  5. Silvi, to je tak nadherny dukaz, ze jedna fotka (nebo zadna ;)) na stranku uplne staci a je to dokonale! No a ta drevena zlata abeceda? Tak to je neco pro me <3

    OdpovědětVymazat
  6. Silvi tak tohle je totalni mazec..... fakt nadherne, a to tvoje pismo a kresby..... koukam na to tady s otevrenou pusou a napada me jen "no ty vole"..... pardon :-) mooooc krasny

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné a to Tvoje krasopísmo Ti Sylvi moc závidím. Vše to krásně doplní i to zastíní (jak říkáš) špatné fotky

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover