sobota 23. prosince 2017

Layout z vánoční kolekce

JANA V.

Letos se zase urodila velká spousta překrásného vánočního scrap materiálu, co říkáte? Já bych potřebovala aby vánoce byly několikrát do roka, protože mám chuť použít všechny kolekce, všechny papíry, všechny ozdoby, prostě všechno, VŠECHNO! Kromě prosincového Page a Extra kitu jsem na stole měla i překrásnou vánoční kolekci od Lucky Š. Přestože v základu je kartičková, udělala jsem z ní klasický layout:-)


Vybrala jsem několik kartiček, které jsem trochu zmenšila, seřízla 2 rožky a opatřila papírovým kolečkem a provázkem aby z nich vznikly visačky. Na stránce jsem je namíchala tak, že některé jsou s fotkou, některé jsou výplňové a prostřední je s journalingem (vytištěný na vellum a přišitý ke kartičce).

Z jedné velké kartičky jsem si vystřihla baňku. Vypadá chudinka na první pohled sice smutně jak je černá, ale dává prostor k dotvoření (umím si představit třeba i fotku do kruhu, apod.) Já ji dozdobila výseky vloček z efektního perleťového vellumu.

¨

Tahle kolekce je vůbec plná přelomových novinek. Na zlaté výseky jsem koukala s vytřeštěnýma očima! Na živo se krásně blýští.


Jak jsem psala v úvodu, měla jsem chuť použít tolik věcí z kolekce, ale stránka byla už hodně plná a příliš zdobení se nevešlo, tak vlastně jen tu a tam zlatou hvězdičku z výseků nebo malý štítek.



Líbí se mi jak je celá kolekce elegantní a barevně neutrální, takže je jisté, že se k ní budu muset vrátit:-) Třeba po letošních vánocích?

Zbývá mi vám popřát překrásné a poklidné vánoční svátky a jen to nejlepší do nového roku! Budu se opět těšit na vzájemnou scrapovou inspiraci a setkávání tu či ve Facebookové skupince. 

5 komentářů:

  1. Jani, nadhera! ty visacky jsou nejlepsi napad! Ty at dostanes do ruky cokoliv, vzdycky z toho vyleze nadhera :*

    Krasne Vanoce i vam!

    OdpovědětVymazat
  2. Dokonalost .. ukladam k okopirovani! :) krasne Vanoce, Jani!!

    OdpovědětVymazat
  3. Jani to je kraaasa. Tomu sa hovorí maximálne využitý priestor ;-) a je to super. Asi sa nechám tiež inšpirovať 😉

    OdpovědětVymazat
  4. Jani, devcata uz to tady napsaly - Tvuj prispevek = sazka na jistotu, ze to bude dokonale, inspirativni a neokoukane!

    OdpovědětVymazat
  5. Parádní! A ta cerna kupodivu vůbec nepůsobí smutne :-) Ukládám jako inspiraci, od příštího roku chci zkusit formát A4, tak se bude hodit ;-) Krasne svátky všem :-)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover