pátek 15. prosince 2017

CARD KIT projekty

ALENA

Ten nejlepší přáníčkový čas je tady. Já už jsem začala sice v listopadu, ale na poslední sadu přání jsem vyčkávala, až přijde CARD KIT. Měla jsem takové tušení, že to bude něco. A je! Kdo by nemiloval zvířátka od naší Silvie? Já je teda miluji a hodně. Když jsem je uviděla v zimním „kabátku“, rozplývala jsem se ještě dlouho potom, co jsem je doma vybalila. 

Co vám budu povídat, celý CARD kit padl. Jak do posledního papíru, tak to do poslední samolepky. A protože jsou všechny vánoční, ukážu vám je dnes všechny. 

První je se srnečkem a jeho parůžky obmotanými vánočními světýlky. Ten je prostě nejlepší. Ke kitu jsem si nemohla nevzít i epoxy samolepky s vločkami. Pár jsem si jich ale schovala do December Daily® alba (hmm, asi čtyři :)).


Na druhém přání jsem zkombinovala domeček, který je vystřižený z papíru, červený nápis Veselé Vánoce a ručně jsem dopsala zbývající text. Třetí přání má snad ten nejkrásnější papír. Ty stromečky mě dostlaly a já ho chtěla použítí v co největším rozměru. 


U dalších dvou přání jsem využila papíry, které mi připomínají vánoční vyšívaný ubrus. U červeného jsem použila nápis z razítek a konečně tak mohla pořádně vyzkoušet Stamp platform od Tima, díky kterému jsem docílila opravdu černého a bezchybného otisku. 


Část z tohoto papíru jsem si odstřihla a rámečky vystříhala. Na jeho druhou stranu je poskládala a dovnitř napsala blahopřání. Nakonec jsem si narazítkovala i pár štítků z razítek a doplnila zbylé rámčky po okrajích. Na fotce druhé přání je sice jednoduché, ale patří k mým osobním TOPům. Dominuje modrý výsek Vánoce, který je nalepen na pruhu kostkovaného papíru. Zase jsem se nemohla rozhodnout, která strana papíru je lepší a tak jsem využila obě. Výsek jsem doplnila stužkou a dopsala VESELÉ. 


Tyto dvě přání jsou něco třošku jiného. 
Základ tvoří acetátová folie, na kterou je vše nalepeno a první s textem je oboustrané. 


Další z mých TOP je tento s jezevcem a jeho cute čepičkou. K výseku“magie“ mi hned v hlavě vyvstalo „venku je cítit“ a tak jsem jen vzala fix a bylo hotovo. 


Opět srneček v akci, k němu i výsekové štítky a pár epoxy koleček. 


Druhé přání je ze zbytků papírů, které jsem zachránila před vhozením do koše, napsala jsem blahopřání a využila samolepku stužky pro zvýraznění slova „Vánoce“.  


Poslední přání je chrastítko. Zbylé domečky z papíru jsou tady i se stromečky. Tuhle srandu jsem nemohla neudělat. A uvnitř je přání napsané bílou gelovkou. 



Většina přáníček jsou vlastně spíš pohlednice a tutíž nejsou otevírací, ale to si myslím nikomu nebude nevadit. Teď se moc těším na ty vaše krásy, které nezapoměňte ukázat na fb skupině.  A protože můj další článek je naplánovaný až po Štědrém dnu, přeji Vám krásné prožití vánočních svátků, bohatého Ježíška a žádné kosti v krku. 

1 komentář:

Pin It button on image hover