pondělí 30. října 2017

EXTRA KIT projekty

JANA S.
Hned na začátku si dovolím malou odbočku – přiznání. Rozpisem na tento měsíc mě Anička trochu vylekala. Když jsem v zadání viděla „EXTRA kit“, zpanikařila jsem. Očekává se ode mne, že si začnu vést Planner? Možná by to bylo krásné, ale tohle zatím opravdu nestíhám. Pak jsem si řekla, že to tak jistě myšleno nebylo. Z extra kitu lze totiž vyrobit cokoliv. Třeba úžasná přání, že Vali? A tak jsem se pustila do stránky. 
 
Nevím, jestli jsem ve svém minulém příspěvku dostatečně zdůraznila, jak moc mi kolekce papírů Heart of Home od Pebbles, na nichž je postavený současný PAGE kit kápla do noty. Barvičky má nádherně podzimní a přitom něžné a ne příliš teplé. Prostě boží. A když k tomu připočítám nedostižné ozdoby v  PAGE i EXTRA kitech, vychází mi, že z nich budu mít v albu ještě nejednu stránku
 
Pro základ stránky jsem si vybrala čtvrtku s letokruhy. Zvažuji, že si ji pořídím ještě jednou. Zachvácená v tvořivém rauši jsem si z ní totiž zapomněla vyříznout kousek, který bych využila na protější PL stránce. A pak je tady její druhá strana, která je také dokonalá … Ale zpátky k tvorbě. Výběr čtvrtky byl ovlivněn tématem stránky – výletem do lesa. Na nápis se mi k tomu fantasticky hodila „dřevěná“ abeceda z PAGE a výsek „podzim“ z EXTRA kitu.
 

Absenci čistě lesních motivů jsem obešla několika razítky na bílou čtvrtku, kterou jsem umístila na základ. A pak jsem se nechala unášet frázemi v EXTRA kitu, které se na první pohled do lesa moc nehodí, ale nakonec jsem jich vybrala tolik, že jsem je ani nezvládla na jednu stránku spotřebovat. Nevadí, ještě mně čeká dodělání PL stránky, tam je 100% využiji.
 
Samolepky obvykle spíš podlepuji a pak využívám jako výřezy, ale v této osobní challenge jsem se rozhodla je použít i jen „plošně“ = 2D. Přidala jsem i samolepící štítek z originální sady, která je také součástí kitu.
 
Nevynechala jsem ani washi pásky. Jsou tak krásné a jemné!
 
Fotky jsou podlepeny odstřižky papírů vyšší gramáže, které se mi vždy povalují na stole – přesně pro tento účel. Přidala jsem pár zlatých teček a hotovo.
 
A co vy? Používáte EXTRA kit jen do diářů, nebo pro ně máte i další využití? Příjemný začátek týdne a tvoření s PA kity zdar! ;)

11 komentářů:

  1. D.O.K.O.N.A.L.O.S.T. A ta fotka se špinavýma rukama je top!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ❤ ... tu fotku mám moc ráda, musela tam být. A je MOJE! (= fotila jsem sama ;) )

      Vymazat
  2. Jani ja už nemám slov :). To je tak krásne zladené. Úplne z toho ide tá atmosféra, že mám chuť zájsť do lesa. A TVOJE fotky - luxusné si proste talent na všetko :-* súhlasím s Alčou že tie ruky sú TOP.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi, ďakujem! Ale nepreháňaj, tieto fotky sa podarili, iné zasa nie ;) Inak, do lesa by som išla zas, keby počasie trochu prialo, je to raj pre deti aj dospelých ... ;)

      Vymazat
  3. Wau, tak to je fakt paráda. Nádhernéééé. Nevím co víc dodat. Fotky luxusní a celkové zapracování do stránky skvělé. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Veru. Za to můžou (ještě) aktuální kity, jsou tak skvělé, že s nimi nelze udělat špatnou stránku. Už když dorazily, věděla jsem, že s nimi dám les, jen ten čas je neúprosný ... ;)

      Vymazat
  4. Krasna stranka,jako vzdy:)a super fotky,ty ruce:) skoda ze jsem tak dlouho otalela s koupi extra kitu a uz neni:( ale je to pouceni pro priste...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Leonko, určitě! Váhání se nevyplatí, ty kity jsou vymazlené. Já vždy úplně koukám, že to jde vymyslet ještě lépe a lépe ... A moc děkuji. Fotka rukou byl momentální nápad, ale když jsem ji vytáhla do PC, věděla jsem, že tato tam bude na 100% :)

      Vymazat
  5. Jani to je "TOTÁLNĚ" dokonalá stránka, ty barvy a sladěnost, och, nádhera.

    OdpovědětVymazat
  6. 👍👍👍👍👍😘 moc povedene.....

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover