úterý 31. října 2017

CHALLENGE 11/2017

Oblíbená kniha
ALENA


Přátelé, měsíc utekl jako voda a je tu další challenge měsíce. Tentokrát je pod mojí taktovkou a já jsem se pro vás hecla a opět slepila jeden velký layout. I když tato challenge nemusí být jen o velký stránkách a vy můžete vytvořit, cokoliv vás napadne, tak já mám nějak zafixovanou velkou stránku. Snad je to tím, že většina z vás je lepí také. Nicméně se těším, zda některé nalepíte i něco jiného.


A co jsem si pro vás tentokrát nechystala? Už pár měsíců se mi doma válí fotka s knížkou (jak jinak než s HP). Na instagramu jsem narazila na jeden moc pěkný layout, ale zapomněla jsem si ho uložit a tudíž nevím, koho jsem to liftovala. Zaujala mě ohnutá stánka a pod ní chipboardy jako knížky. Shodou okolností jsem měla doma zbytky z kolekce od Paige Evans, kde knížky a tato tématika jsou. A bylo vyhráno.  

Podmínky jsem si pro vás připravila jednodušší, než se na první pohled zdá. Všichni scrapujeme v největší míře rodinu a akce. Pojďme tentokrát scrapnout něco trochu jiného. Věřím, že většina z vás přečte aspoň jednu knížku za rok nebo čtete dětem před spaním. A tak hlavním motivem bude vaše nebo vašich dětí oblíbená knížka. Knížka, kterou právě čtete nebo vás nějak ovlivnila. A druhá podmínka - použijte bavlnku při vyšívání nebo vy šťastlivci, jež vlastníte šicí stroj, použijte jej.


Vytvořte scrapbookovou stránku nebo jiný papírový projekt:

  • Téma: Oblíbená kniha
  • Podmínky: 1. použij na stránce fotku s oblíbenou knihou / v případě přáníčka cokoliv s knižní tématikou; 2. něco vyšij nebo přišij
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů).
  • Posílejte vaše soutěžní projekty do půlnoci 27. 11. 2017 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii prosím pojmenujte ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).
  • Fotky budou vystaveny 28. 11. a vítěze vyhlásíme 30. 11. 2017.

VÝHRA


Poukaz do eshopu Papero amo v hodntě 250 Kč.


2 komentáře:

Pin It button on image hover