čtvrtek 15. června 2017

Život v design teamu / ALENA

ALENA
Tentokrát karta padla na mě. Tyhle nelepící články jsou pro mě nejtěžší. A zároveň vím, že jsou jedny z nejoblíbenějších, tudíž se vám pokusím poskytnout pěkné počtení.

Jistě jste si všimli, že během té doby, kdy se nacházím v tom nejlepším DT, jsem se velmi spřátelila s naší šikovnou Sisi. Co vám budu povídat, ta holka je moje krev a sedly jsme si perfektně. Velmi často kafičkujeme/čokoládujeme. 

Poslední dobou teda víc chodíme na frozen yogurt, znáte? Ne? Tak to musíte ochutnat. Ta nejlepší věc na světe. Jak už říká název, jedná se o mražený jogurt a vy si ho můžete smíchat, s čím chcete. Vše je na váhu. 

Nedávno jsme mimo jiné prošly pár obchodů a musely si pořídit ultra scrap cool věc, která teď frčí, a to light box. Každá svůj. Jen já ho teď nemám kam dát. :D. 
No a poslední a nejnovější náš počin byl kaligrafický kurz Fixy a Štětce u Renchinchay (pár dní zpět o něm psala Lucie Š. TU) . Moc jsme si ho užily a teď už jen musíme trénovat a trénovat (na fotkách první počiny přímo z kurzu a za mě: „Fix je lepší než štětec“). 



Samozřejmě nemůžu opomenout, že být součástí DT PA má své úskalí, kdy musím včas připravit článek. Pro tyto účely jsem si po vzoru Janičky (všechny holky z DT jsou pro mě neustálou inspirací) udělala svůj travel sešítek jen na PA věci.
A jako poslední… nejlepší na tom všem stejně je, když vám pošťák doručí balíček a vy se rochníte a přehrabujete. 

5 komentářů:

  1. Ano ano ❤ tieto články a navyše fotky sú 👍

    OdpovědětVymazat
  2. Light box - myslela som si že na fotenie ale toto je asi niečo iné ? 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak predevsim je to jen na cool fotku noo..ale maji to snad vsechny scrap zensky v ameru..😂

      Vymazat
  3. ehm, frozen yoghurt, to bych si fakt dala rict! hej, to psani vypada moc dobre, tesim se na dalsi ukazky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, jako nejvetsi lahudka! Musis ochutnat. Jj snad se zadari a budu moc trenovat.

      Vymazat

Pin It button on image hover