pátek 23. června 2017

Team building Papero amo 2017 ♥

DESET V AKCI

Určitě jste si všimly, že je náš DESIGN TEAM plný báječně kreativních žen ze všech koutů Česka i Slovenska. A nám nestačí povídat si jenom online. Chceme se vidět, objímat, povídat si a ukazovat albíčka. Skoro jako normální lidi. A tak JANI B. napadlo, že by jsme si udělaly takovou malou Papero amo dovolenou. Team building se tomu dnes říká. Ale vlastně je to normální dámská jízda!


A když říkám dámská, tak trošku kecám. Měly jsme tam totiž hned 4 chlapy - JANI V. si na pomoc s mimi Mikulášem vzala i manžela (tímto děkujeme Petrovi za neutuchající péči a trpělivost). 


A Lucka zase syna Mattea


No a Alona milované psisko - Contiho. 


A protože jsme všichni z různých koutů republiky (a Valika je samozřejmě samostatná kategorie), domluvily jsme se, že se sejdeme na půl cesty - ve Žďáru nad Sázavou. Děvčata vybrala kouzelný penzion V Kapli a jako zázrakem jsme se domluvily na společném termínu. Chyběla nám jen Alena, která si v době našeho výletu užívala svatební veselice a Lucia Barabas. Ale my ji jednou uvidíme!

zleva: Alona, Anička, Silvie, Valika, Pavlína, Lea, Jana S., Jana B., Jana V.

První večer byl ve znamení povídání a soutěžení. Připravily jsme pro děvčata takovou mini verzi Aktivit a soutěžily jsme o scrapbookové balíčky. Každý si nakonec vybojoval svůj pytlíček a v něm byly kromě papírových radostí i jedny naušnice od naší Peti. No a navíc - děvčata dostala speciální certifikáty pro členky DT Papero amo. Můžou hrdě tvrdit, že to má momentálně pouze 8 lidí na světě!


No a jestli jste někdy byli ve Žďáru, tak víte, jaká paráda se tyčí na kopci za městem. Poutní kostel Svatého Jana Nepomuckého na Zelené hoře patří mezi nejvýznamnější stavby barokní gotiky architekta Jana Santiniho. A to jsme si nemohly nechat ujít. 


Jako správné scrapařky a grafičky jsme trošku postižené geometrickými tvary a vzory. A tak nás musel zaujmout tvar sférického trojúhelníku, který Santini použil kde to jen šlo. No a samozřejmě ty hvězdy - Sisi byla spokojená!


Absolvovaly jsme hodinovou prohlídku a můžeme všem tento výlet vřele doporučit. 
Schválilo Papero amo. 


No a snad vám ani nemusím říkat, že spouště jen cvakaly. Vypadaly jsme jako fotografická škola na exkurzi a tak bude zase co dávat do alba! No a spousta selfíček na instagram taky musela být :)) 


A ty panoramata!


No a už tě určitě napadlo... co ta alba? Prohlížely jsme o sto šest. Trošku mě mrzí, že jsem neudělala fotku všech naších výtvorů pohromadě - to by jistě byla úctihodná nálož.


Prohlížení alb našich děvčat je ta nejkrásnější zábava. A i když jsme všechny stránky už někdy viděly online, na živo je to úplně jiná liga. Všechny ty detaily, barvičky, vychytávky... Od stolu se dlouho ozývala jenom - jééé a ach.  No ale než jsme se všichni vystřídaly, málem jsme zapomněly na oběd!


A ještě důkaz toho, že tato kratochvíle děvčatům vydržela ještě do večerních hodin. 


P + A tímto děkují Jani B. za skvělou organizaci a všem našim milovaným za skvělý výlet. 

8 komentářů:

  1. Nemělo to chybu .. a pro upřesnění, ten geniální nápad měla naše Silvie :)

    OdpovědětVymazat
  2. bolo to uzasne. ste nekonecne mile a talentovane 💚❤😘

    OdpovědětVymazat
  3. báječný víkend to byl! musíme si to zase zopakovat :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Měly jste se ženy bájově! :) Z fotek jde úplně cítit pohoda a hodně smíchu.

    OdpovědětVymazat
  5. Dievcence, je vidiet ze ste si to paradne uzili;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Bomba! To prohlížení muselo být!

    OdpovědětVymazat
  7. My máme za sebou také čerstvě teambuilding a musím se přiznat, že se mi tam nejdřív moc nechtělo. Pracovní akce jsem nikdy neměla v lásce, ale teď to bylo úplně jiné. Jeli jsme na víkend a opravdu jsme si to užili :-) . Vyzkoušeli jsme si paintball, laser game a spoustu dalších věcí, takže jsme se vůbec nenudili. Ani se mi nakonec nechtělo domů :-D . Ono to tak bývá, že když se ti někam nechce, tak to tam je nakonec fajn :-) .

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover