pondělí 19. června 2017

SCRAPBOOKING LAYOUT návod

JANA V.

Nějak mi to v tom horku moc nemyslí, takže moje dnešní stránečka bude úplně obyčejná, bez zvláštních technik a nápadů. Snad příště něco zase spešl. Zato jsem použila novinkovou kolekci Dream on od Pinkfresh studio. Ta je zase tak dokonalá! Mimochodem, když jsem si ji objednávala, myslela jsem, že je to tatáž kolekce, co v aktuálním Page kitu. Zjistila jsem až doma, že není, ale baví mě právě, jak se všechny kolekce Pinkfresh studia dají krásně kombinovat. Vzpomněla jsem si i na loňskou Felicity, která je v podobném duchu. Tak to jsem malinko odběhla, ale chtěla jsem prostě zmínit, jak se mi líbí, když určitá značka „drží linku“:-)Na stránku jsem z kolekce použila 3 vzorované čtvrtky a koženkové samolepky. (Opět odbočka: Myslela jsem, že stran ozdob a materiálů už není co vymýšlet, aby to nebyl úplný výstřelek, co hned zapadne, ale tohle je DOKONALOST! Moc se mi tato nová textura líbí a krásně se s nimi pracuje:-) ) 
 
Papírové ozdoby z této kolekce mi utekly, ale příliš mě to netrápilo. Znáte mě, já si s papírama vystačím:-) Nechala jsem se inspirovat Jančou B. a vyřezávaným nadpisem, který udává směr celé stránce. Nápis RODINA jsem si vytiskla na tiskárně, vystříhla, obkreslila na bílou čtvrtku a vyřízla skalpelem.
 
Písmena jsem podlepila krásným modrým papírem se souhvězdím. Vypadalo by určitě dobře použít 3D lepící pásku, ale byla jsem líná a mimi album mi kyne až příliš i tak, tak jsem toto vynechala.
 
Pro zvýraznění písmen jsem je ještě obtáhla bílou gelovkou.
 
A nastala relaxační fáze. Šmikla jsem do dvou čtvrtek s drobnými – barevnými a černobílými motivy – a vystříhala si z obou pěknou kupičku ozdob.
 
Obrázky jsem porůznu poshlukovala kolem písmen.
 


K výsledné stránce jsem přidala ještě úzké proužky šedé čtvrtky pro kontrast a kousek vzorované.
 
A samozřejmě také 3 ony koženkové ozdoby:-) A hodily se mi také 2 samolepky s nápisem z aktuálního Page kitu.
 

Na stránku už se mi nakonec nikam nehodil původně zamýšlený journaling o tom, že naše pokusy o idylické rodinné selfie s miminkem nikdy nedopadly (viz foto...), ale ten možná umístím na protilehlou kapsovou stránku.Užívejte tepla a nezapomeňte si občas odskočit k tvoření:-) Pá!

3 komentáře:

  1. Je dokonalý (Mikeš i LO) a ve skutečnosti ještě krásnější než na fotce! A Jani, i na tyhle "nepovedené" momenty se pak dobře vzpomíná. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. jedna z tvojich top stránok ♥♥♥

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover