neděle 11. června 2017

PAGE KIT projekty

ALONA

Měla jsem úžasnou fotku, která nevypadala dobře na malém formátu. Vytiskla jsem ji trochu větší (20cm na výšku). Scrapovaní velké fotografie vyžaduje trochu jinou techniku. Tudíž, když fotka zabere většinu stránky, moc pole pro hraní nezbývá. Chce to nějaký citlivý zásah do fotografie, aby se spojila s LO ale zároveň se nevyrušila. Já jsem na fotce pomocí big shotu vyřezala slovo, přes které prosvítá pozadí.
Část stránky vlevo od fotky jsem pak zaplnila celou na výšku fotografie. Tento kit má tak něžné barvy, že ani po celé ploše rozmístěné ozdoby fotku nepřebijí. Fotografie pořád vyniká. Jediné věci, které nebyly v kitu, je stuha (ta je ustřižená z nákupní tašky) a pár modrých akcentů ze starších zásob. Díky ním více vynikne centrální objekt fotografie.





JANA S.

Kit si mě získal jemnými vzory a geometrickými tvary. Fotka, kterou jsem chtěla scrapnout do alba, se perfektně hodila k hnědé čtverečkované čtvrtce. Původně jsem měla na mysli něco čistého, ve stylu Janine Langer, ale poškrábaná a oprýskaná zeď baráku, u níž jsou kluci vyfoceni, mi vnukla myšlenku "čmárání", které jsem si už dávno chtěla vyzkoušet. Začátek byl trochu nejistý, bála jsem se, zda čtvrtku nezkazím, a tak jsem to nejdřív zkusila nanečisto ... nakonec můžu říct, že čmárání na LO je dokonalý relax. ;) Ke zdobení jsem využila trojúhelníčky z kitu, křížky jsou vystřižené z vellumové pásky podlepené čtvrtkou. Kovové svorky jsem si trochu “přizpůsobila” - odlepila jsem z nich šipky a nalepila bez svorek. Navíc jsem použila jen puffy samolepky křížků z aktuálního extra kitu a oblíbenou sešívačku. Na mě trochu netradiční, ale vyzkoušet se má vše, že ano? ;) Užijte si léto a s ním i tento krásný světlounký letní kit! 
 

 
JANA B.
 
V květnu jsem si tak nějak pro sebe myslela, že červnový kit vynechám. Hm, jak bych mohla? Moje krevní skupina!! Dokonce jsem do něj střihla hned druhý den. Nejvíc se mi libí ty svorky. Sice jde o dost objemnou záležitost, ale uznejte, nejsou nejkrásnější? 
Při pohledu na papíry mi bylo jasné, že musím tu "šipku" vystřihnout. Doplnila jsem pouze několika ozdobami a nápisem. A že to bylo raz dva vám asi nemusím povídat .. 
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover