pátek 9. září 2016

SCRAPBOOKING - mini album

INSTA DOVOLENÁ
Anička

Kdo někdy viděl INSTAGRAMOVÉ ALBUM naživo, tak ví, že je to ta nejroztomilejší věc na světě. A já nepromeškám jedinou příležitost, vytvořit někomu právě takové minialbíčko. Může to být o miminku, o svatbě, o dovolené, album ke kulatým narozeninám, výročí, nebo jen tak - Z LÁSKY.


Já jsem právě jedno takové udělala. V květnu jsme byla na takové krásné mini dovolené / dámské jízdě v Římě. A výlet to nebyl ledajaký - byla jsem tam s kamarádkou z Kanady, její 10ti měsíční dcerou a 88ti letou babičkou. No dobrodružství jak má být!


A hned na začátku mě napadlo, že babičce MUSÍM udělat album. Fotila jsem všechny důležité památky (babička uronila slzu jak před Koloseem a fontánou Di Trevi, tak po prohlídce Sixtinské kaple), naše ubytování nebo pravou italskou pizzu. A těch historek! Nepočítaně :)


Fotek jsem měla po návratu domů opravdu dost a stačilo všechno protřídit a vyrobit si koláže na velikost instagramových fotek. Návod najdeš TADY. 


No a protože bylo album cestovatelské, použila jsem naše kartičky CESTOVÁNÍ a neutrální TAHLE CHVÍLE. Protože je máme i v instagramové verzi, nebylo potřeba žádné měření a stříhání. Což dokonale pokrývá moje požadavky na jakékoliv  tvoření - hlavně rychle :)


Jak už to tak bývá, dělala jsem to všechno na poslední chvíli a v zápalu boje jsem si dílo nestihla ani vyfotit. Takže tímto děkuju Kailey za zaslání alespoň pár kousků fotografíí :) Album jsem tedy předala už dávno, babička plakala a teď to ukazuje všem svým kamarádkám. 


A proto to dělám - pro ty vzpomínky, zážitky a hlavně pro ty nejdražší :)
Tak udělej taky někomu radost! 

5 komentářů:

  1. Krásný! Taky Insta alba miluju, je to hrozně milý formát! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj můžu se zeptat kolik se do takového alba vejde kapes??Děkuji Jana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Jani, nooo, podle toho jak moc zdobíš (když budeš mít stránky dost navysoko, vejde si jich míň), ale řekla bych že tam 25 - 35 :)

      Vymazat
    2. Moc děkuji :)

      Vymazat
  3. Kráásny albumček 👍 A super zostava na dovolenku že 88 letá babička tak to smekám klobouk a myslím že krajší darček nedostala za celý svoj život.🤗

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover