neděle 21. srpna 2016

Novinky ve světě scrapu / ALENA


Diáře a to další
ALENA
A je tu další článek o novinkách z našeho oblíbeného papírové světa. Musím za sebe říct, že pro mě největší novinkou jsou české kolekce LÉTO a DOVOLENÁ.  Nicméně svět je veliký a plný scrapbookingu.


Jistě jste zaznamenali nové diáře od Heidi Swapp. Opět má svůj klasický design ve dvou provedení a pak jednu úžasnou záležitost ve velikosti "personal" (růůžováááááá). Nezbývá než doufat, že diáře původně určené pro americký trh se dostanou i k nám.




Rozdíl mezi zlatým a proužkem není jen v deskách, ale i v náplni, kdy u zlatého jsou světlé desky a na papírech dominuje zlatá. U proužku je to pak mintová a černá. Velikost personal je uvnitř proužkovaná.


Heidi nepředstavila jen nové diáře, ale i knihy k zaznamenávaní vzpomínek (tzv. memory book). Ty se mi hooodně líbí.


Každá kniha je tvořená listy papírů, kde pravá strana je pro napsání journalingu a na levé straně je kapsa na fotografii velikosti 4x4.



Dále pak vyjela se sadami ozdob a doplňků právě k diářím a memory bookům.


Konec diářování, pojďme se podívat na nové kolekce papíru. Jedna holčičkovská záležitost mě zaujala od Crate Paper, a to Cute Girl. Možná to bude tou tyrkysovou a růžovou. Možná tou kočičkou.












No a jako poslední si nemohu odpustit ukázku nových kolekcí od Echo Park Paper. Ach, jak já mám ráda infantilní motivy. Navíc už tu máme i pár kolekcí na Vánoce a zimu J.








Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover