pondělí 4. července 2016

RODINA Papero amo

Opět představujeme jednu z našich milých zákaznic - členku rodiny Papero amo. Vaši tvorbu rádi sledujeme a tento měsíc nás nejvíc zaujala Mirka. Seznamte se ...

MIRKA BEREŠÍKOVÁ


Začneme klasicky. Jak dlouho se věnuješ scrapbookingu?
Bylo to v roce 2011, měla jsem jít kamarádce za svědka na svatbu a chtěla jsem jí věnovat něco neobyčejného. Tehdy jsem náhodou v televizi narazila na reportáž o scrapbookingu a věděla jsem, že to je to, co hledám.

Co nejraději tvoříš?
Začala jsem klasickými stránkami, ale pořád to nebylo ono, ten veliký prázdný prostor, kde se nemám čeho chytit, mi neseděl. Vloni v lednu jsem objevila PL a u toho jsem už zůstala a zůstanu, vyhovuje mi maximálně. K tomu ještě tvořím příležitostně přáníčka.


Jaké jsou Tvé TŘI nejoblíbenější produkty z PA shopu a proč?
Určitě PL kit, který jsem začala odebírat od ledna a vůbec toho nelituji. Pak mám ve velké oblibě české PL kartičky od Lucie Šindelkové. No a nakonec všechny možné textové nápisy, těch není nikdy dost a nesmím také zapomenout na razítka od PA, jejichž sbírka se mi pěkně rozrůstá a obliba stále stoupá.

Tvá nejdražší objednávka? :)))
A jeeeje, to raději nebudu přesně uvádět, kdyby to četl manžel, ale dostala jsem se určitě minimálně přes tisícovku.

Kdybys vyhrála v loterii, co by sis koupila, po čem nejvíc toužíš?
Vysněný domek na Jižní Moravě s vlastním vinohradem. A kdybych vyhrála trošku míň, tak by mi stačil řezací plotr a deset párů nových bot :D.

Jaký byl Tvůj nejoblíbenější PL kit, jež odebíráš?
Nejvíce asi ten poslední, co mi dorazil do schránky – Květen/Červen, ten je opravdu moc vydařený. Poslední dobou jsem si pohrávala s myšlenkou, že si snad objednám i Creative kit, protože poslední tři byly opravdu moc krásně vyladěné.

Co uděláš, když Ti přijde balíček s kitem/materiálem z PA?
Když jsem doma sama, tak si nejprve uvařím kafe a pak pěkně jeden kousek po druhém zkoumám ze všech stran, prohlídnu si každou kartičku, samolepku… a u toho už se mi v hlavě začínají rojit myšlenky, ke které stránce, se mi bude to či ono hodit. Až se dostatečně pokochám, umístím každou danou věc tam, kde ji přísluší její místo. K samotnému tvoření se dostávám až mnohem později.

A nakonec nám pověz, co Ti dělá radost mimo scrapbookingu. Co prostě ráda děláš, když zrovna nelepíš J
Jako rodič malého dítěte dávám devadesát procent volného času svému synovi. Krom toho miluju nakupování, letní posezení s rodinou a přáteli u grilování nebo když si pustím nějaký dobrý film. Taky postupně přicházím na chuť focení, ale to je pro mě ještě docela náročná disciplína.






Mirko, moc děkujeme za představení se a těšíme se na další tvoje krásné stránky!

1 komentář:

  1. Mirko, to jsou parádní stránky :) A až budeš mít ten vinohrad, ráda se stavím! :D

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover