sobota 18. června 2016

SIMPLE KIT projekty


Simple kit Jún 2016
VALIKA

Zdravím vás,
Simple kit je tento mesiac jednoducho báječný !!!! Chipboardy, abeceda, nálepky ... dievčatá sú super šikovné.

Vytvorila som jednu pohľadnicu. Áno len jednu :)


Ďalšou zaujímavosťou je, že som si vytvorila stránky. Keď máte viac ozdôb, hneď sa vám ľahšie scrapuje.




Verím, že aj vy ste zo Simple kitu nadšení tak ako my s Leuškou a Alenou.

LEA
Na dosah až ke hvězdám

1. Na podklad si z kitu vyberte žlutou plástvovou čtvrtku.
2. Z tmavě modré čtvrtky uřízněte obdélník o velikosti cca 24 cm x 20 cm a přilepte ji na podklad cca 3,5 cm od levého okraje čtvrtky a cca 4 cm od horního okraje.
3. Ze čtvrtky z různými motivy si uřízněte pruh s hvězdičkami a přilepte jej na podklad přes modrou čtvrtku cca 8 cm od spodního okraje podkladové čtvrtky.
4. Fotku o velikosti 10x15 cm v orientaci na šířku přilepte na modrou čtvrtku cca 1,5 cm od pravého okraje a cca 4,5 cm od horního okraje modré čtvrtky.
5. Vyberte si chipboardy PA, které se vám hodí a dozdobte podle mého návrhu nebo podle vás :-).
6. Z archu českých samolepek PA si také vyberte ty, které se hodí k vaší fotce a přilepte nad fotku. Místo českých textů můžete vyskládat nějaký nápis ze samolepicí abecedy PA. Pokud použijete šipku, jako já, i tu můžete dozdobit krátkým slovem nebo číslem.
7. Nakonec si ze čtvrtky z různými motivy vystřihněte visačku a nalepte ji do pravého rohu modré čtvrtky cca 1 cm od horního okraje a cca 2 cm od pravého okraje a přes pravý horní okraj fotky.


Moje sny

1. Vyberte si z kitu růžovou puntíkovanou čtvrtku na podklad.
2. Z pruhované čtvrtky si vystřihněte nebo vyříznete skalpelem smetanové okraje. Ty pak přilepte na podklad tak, jak je znázorněno na fotce.
3. Budete potřebovat dvě fotky o velikosti 9x13 cm v orientaci na šířku. Jednu si přilepte cca 5 cm od horního okraje a cca 7 cm od pravého okraje podkladové čtvrtky. Druhou cca 6,5 cm od spodního okraje a cca 4 cm od pravého okraje podkladové čtvrtky.
4. Pokud si troufnete, a já věřím, že ano :-), můžete do levé části na smetanovou čtvrtku napsat journaling. Pokud už máte přilepeno, tak ručně, pokud ne, tak můžete použít i psací stroj, pokud jej vlastníte.
5. Nad journaling (pokud máte) umístěte kartičku z pásku textů PA a razítko z kitu. Nebo můžete vyskládat nápis ze samolepicí abecedy PA.
6. Další kartičku přilepte přes levý dolní okraj spodní fotky a pod něj nalepte vybraný text z archu českých samolepek PA.
7. Stránku doplňte chipboardy PA.


ALENA


2 komentáře:

Pin It button on image hover