čtvrtek 15. října 2015

Trend(y)

Denisa

Co se teď nosí na papíře? Spousta parádních a nečekaných záležitostí. Pojďme se jim tedy pořádně kouknout na zoubek.

Jednou z těch netradičních jsou právě staré známé omalovánky. Na tom by nebylo nic novátorského, ale tyto nejsou určeny do rukou dětem, ale dospělým či teenagerům. Pokud rádi malujete, na věku rozhodně nezáleží. Co se počítá je barevná zábava!



Stále více příznivců si získává art journalling. I ten podléhá módním trendům. Momentálně frčí takzvané neučesané stránky (raw). Nejde o to mít vpis co nejkrásnější s dokonalými tvary a motivy. Důraz se klade na samotnou myšlenku a její osobité ztvárnění. Žádná uhlazenost, jenoznačnost a srozumitelnost, ale strohost osekaná až na kost. Nedokonalost je to, oč tu běží.




Obrovský rozmach zažívají všelijaké sety drobných razítek určených pro PL či různé deníky a plánovací bločky. Horkou novinkou jsou ty, které umožňují dokumentovat samotné počasí.


Dalším must have jsou vodovky. A nemusí to být ty opravdové. Akvarelový efekt se nosí všude. Spousta výrobců uvedla letos na trh sady papírů s tímto efektem (setkali jsme se s nimi i v nádherných PA kitech). 

Nezapomíná se ovšem  ani na oddané milovníky zvířat a chovatele mazlíčků. Motivy koček a psů jsou k vidění nejen na papíře, jako třeba v kolekci od Studio Calico (k dostání v PA), ale i na chipboardech. Prostě to mňouká a štěká všude kolem:).


Co se týče ozdob, určitě je nejvyšší čas si pořídit flitry či glitry. Jako po másle se Vám bude pracovat s těmi samolepícími. Jdou ruku v ruce s letošním blýskavým trendem. Takže s nimi určitě nešlápnete vedle.


Ať už jdete s módou či ne, užívejte si plnými doušky svobodného tvoření a nezapomeňte se s námi podělit o Vaše úžasné projekty v naší Pinterestové galerii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover