čtvrtek 12. března 2015

Trend(y)...DENISA

RUB-ONS
Denisa

Je to delikátní, krásné, různobarevné, zdobné, aaale razítko to není?? Vzpomínáte? Za dávných časů byly k sehnání pouze černé číslice či písmenka na tuhé fólii. Aaano, starý dobrý propisot! Za málo námahy, spousta parády.


Tady v Papero amo jsme se s ním letos setkaly v úžasném lednovém Creative Kitu v kolekci od Amy Tangerine Stitched v krásných pastelových odstínech.



Spousta výrobců nabízí své propisoty ke svým kolekcím. Třeba Tim Holtz a jeho stálice -kontrastní černé kombinace čehokoliv.

Kaiserkraft rozhodně nešetřil, co se barev a tvarů týče. Jelikož momentálně vévodí trůnu všechny odstíny zlaté i propisot dostal zlatavý kabátek.


Jsou v oblibě pro svou snadnou aplikaci bez lepidel a výběr je opravdu bohatý, od písmen, číslic, vět, ornamentů, krajek až po všelijaké obrázky. Vybere si každá papírová dušička. V nabídce Papero Amo najdeme třeba  veselý propisot Shimelle.


Úžasné a vonící novotou jsou propisoty od HEIDI SWAPP HELLO TODAY Confetti, po kterých se jen zaprášilo :) (pozn. brzy opět naskladníme :)



Ukázky projektů Nadii Cannizzo a Happy Ending s použitím propisotu:






Pokud máte nějaký projekt zdobený propisotem, rádi ho uvidíme v naší Pinterestové galerii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover