úterý 10. března 2015

SCRAPBOOKING day

Lea

Minulý týden v pátek jsem vám ukázala, jak jsem si vytvořila podklad na scrapbookovou stránku pomocí stínování a slíbila jsem, že se dnes budete moci podívat, co jsem s tímto podkladem provedla dál :-).


Na svoji stránku jsem použila 3 fotky - dvě čtvercové a jednu klasickou ve velikosti 10x15 (ta měla být původně také čtvercová, ale až na samotný závěr jsem ji odlepila a vyměnila, hned získala stránka úplně jiný nádech :-)).

Protože podklad mám bílo zelený, fotky zeleno hnědé, tak už se mi moc nechtělo přidávat další barvy, ať výsledek není přeplácaný… Anička mi zrovna dovezla objednávku s novinkami, tak jsem přidala pouze zlaté doplňky.


Celou stránku jsem nejdříve pokapala tuší. Na nadpis jsem použila zlatá glitrová písmenka od Heidi Swap. Jsou naprosto úžasná a to nejsem zrovna milovníkem glitrů :-). Takže doufám, že holky doobjednají, protože ještě jednu sadičku budu potřebovat ;-). 

Dále jsem stránku dozdobila zlatými hvězdičkami a hexagony (já prostě nevím, jak se to řekne česky :D… úhelníky???). Na razítkování datumů jsem použila čísla ze silikonové sady Avery Elle.


A na závěr jsem stránku doplnila razítkem šipek a foťáčku ze sady razítek Papero amo, kterou jste mohly získat jako dárek k předplatnému některého z kitů, razítkem Papero amo NEJ  a zlatým čtyřlístkem ze sady propisotů, které byly v lednovém Creative kituMálem bych zapomněla, že jsem jako “čočku” foťáčku použila bílé svorky ze sady Creative Impressions.


Krásný scrapbookový den! 

2 komentáře:

  1. Super stránka ... a to pozadí je moc krásné. Tuto šablonu mám taky a popravdě jí moc nepoužívám - ale to stínování těch "šestiúhelníčků" ;-) vypadá skvěle :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, Moni! Já jsem tuto šablonu taky použila teprve podruhé :-) Ale je úžasná! Šestiúhleníčky... hmm :D

      Vymazat

Pin It button on image hover