sobota 2. srpna 2014

Inspirace...je to holka!

LEA si pro nás na dnešek připravila krásné přáníčko - věříme, že se Vám trocha inspirace na toto téma bude hodit! :)

PŘÁNÍČKO PRO MIMINKO

Byly doby, kdy jsem nevyráběla nic jiného, než přáníčka. Stránku jsem si vyrobila jen sem tam. Jenže od doby, kdy jsem se stala členkou design teamu Papero amo přáníčka nedělám skoro vůbec :-) Nebaví mě… Jsou ale situace, kdy se přemůžu a ráda :-). Jako třeba teď, když jsem vyráběla přáníčko pro moji kamarádku, které se před měsícem narodila holčička.

Nápad na takové přáníčko jsem viděla na Pinterestu, jen jsem si jej trochu upravila podle své potřeby. Na výrobu jsem použila sadu čtvrtek od Lawn Fawn.


Balónky jsem si vyřezala na big shotu pomocí kruhových vyřezávacích šablon (pokud nemáte, můžete použít i velikostně odpovídající raznice) a trojúhelníčky jsem si vystřihla ručně. Okraje jsem obarvila růžovým Distress inkoustem Victorian Velvet. Všechny balónky jsem podlepila 3D lepícími kolečky, pod dva z nich jsem dala dvě vrstvy koleček, pro větší 3D efekt :-). Na šnůřky jsem použila kroucený motouzek Garn & Mehr a přilepila jsem je lepidlem Glossy Accents 

Okraje banneru jsem obarvila žlutým Distress inkoustem Mustard Seed. Nápis Je to holčička! se mi hodil mnohem víc než gratulace nebo blahopřejeme, protože nikdo do poslední chvíle netušil, co se narodí a kamarádka byla na 95 % přesvědčená, že nosí druhého chlapečka :-).
Písmenka jsem použila Jillibean Soup a háčky jsem si vyrobila z písmene x :-).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover