čtvrtek 31. července 2014

Challenge 8/2014

CO JSEM DĚLALA 16. 7. 2014
Lea



Prázdniny jsou v plném proudu a my už bohužel máme jejich polovinu za sebou. Léto a krásné počasí samo vybízí k různým aktivitám. A mě tedy zajímá, co se děje právě u vás :-). Konkrétně tedy ve středu 16.7.2014. Vytvořte tedy jakýkoliv projekt, na kterém bude zachyceno, čemu jste se věnovaly/i právě tento den. A aby jste neřekly, že jsem na vás jak na cizí :-), tak vám dám toleranci plus mínus 3 dny!


ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, přání nebo jiný papírový projekt:
  • Téma: “Co jsem dělala 16.7.2014”
  • Podmínka: Na projektu použijte pěnová písmenka a také vidětelně umístěte datum.
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 27.8.2014 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 28. 8. a vítěze vyhlásíme 31. 8. 2014


VÝHRA


PROJEKT PODLE CHALLENGE

Já jsem právě v tomto týdnu měla dovolenou a ve středu 16.7.2014 jsem jela se synovcem Patrikem na výlet do ZOO Olomouc. 



Jako základ jsem jsem použila bílou hladkou čtvrtku, kterou jsem pocákala sprejem. Na čtvrtku jsem nalepila proužky různě barevných papírů ladících k fotkám. Ty jsem pak narazítkovala textovým razítkem a černým inkoustem. Dozdobila kolečky a trojúhleníčky ze stejných papírů, washi páskou, razítky, enamelkami.


Podmínku jsem splnila nalepením nadpisu z oranžových pěnových písmenek  a na datum jsem použila zase zelená písmenkaTěším se na vaše projekty!

4 komentáře:

  1. Hmmm... v úterý 15.7. jsme končili předčasně dovolenou kvůli mravencům, kterých jsme měli plnou chatku... když už je ta tolerance 3 dny... :) akorát si asi budu muset objednat pěnová písmenka, protože ta doma na 99,9% nemám...

    OdpovědětVymazat
  2. skvelé zadanie, práve mám dve fotky na LO a jedna je z 16.7. a druhá z 18.7....ešte že mobil zachytí aj presný dátum :)

    OdpovědětVymazat
  3. teda, to mi dalo přemýšlení :-)...a přitom to je jen čtrnáct dní, ale už vím: nekoukla jsem na tvořivé ženy v Liberci :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Leo tomu říkám povedený nápad !!!
    A já mám to štěstí, že jsem byla v Liberci !!! Takže super !!! Jen to stihnout a neprošvihnout jako vždycky :-))

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover