úterý 18. února 2014

Trend(y)...Olga

FRESH BARVY

Dnes se nezaměříme na konkrétní produkt, ale na barvy. Výběr barevných kombinací je samozřejmě na vás, protože to co se vám líbí, to je vlastně trend…pokud se to líbí i někomu dalšímu a dalšímu…už si toho někdo všimne a už celá mašinérie jede. Specializované agentury provádějí složité výzkumy, aby zjistily, na jakou barvu je v dané době populace naladěna. Z výsledků sestavují „trendbooky“, které prodávají designérům, architektům, módním návrhářům…pokud tedy mají v dané sezóně všechny kolekce např petrolejovou barvu, není to náhoda.

Trendy barvy vidíme i na jedné z nejsledovanějších akcí, olympiádě:


Pokud použijeme všechny tyto barvy v kombinacích, dostaneme hravý svěží styl…FRESH.
Setkáváme se s ním na různých produktech:



Scrapbookoví výrobci nejsou pozadu, u většiny najdete papíry, inkousty i doplňky těchto barvičkách, na vlně jede Amy Tangerine, Becky Higgins, svěží tóny na inkoustech má i Ranger a Hero Arts:


O jaké barvy se jedná konkrétně? Petrolejová, opálově modrá, tyrkysová, korálově červená, pink, ostružinová, fialová, limetková zelená a zářivě žlutá…použitím máte možnost odpoutat se od všeobecně daných pravidel, můžete dát větší prostor vlastní tvořivosti.
Podívejte se na zdařilé projekty, které najdete na stránkách autorek, na Pinterestu, …a mimochodem, krásnou galerii má např Studio Calico

Purple76

Tristaree

Shayenne

Limor-webber

Jana Werner

Irina Teeshoom

Dorota Kulpinska

Mumkaa

Birgit Koopsen


Olennka

Gayle

Heathert Leopard

Z Pinterestu:


Na závěr malá poznámka: Je užitečné vědět jaké trendy jsou právě aktuální, ale největším trendem je individualita a jedinečnost každého jednotlivce.

Pokud vás současná barevnost oslovila, pochlubte se s vašimi projekty v naší galerii…

3 komentáře:

Pin It button on image hover