neděle 18. srpna 2013

Sneak peek CREATIVE KIT

CREATIVE KIT na ZÁŘÍ nás vezme na výlet do divočiny a okoření ho trochou chalkboardových vychytávek. Podívat se na celý jeho obsah můžeme sice až na začátku září, kousíček můžeme ale ukázat už teď :)

ukázka ze zářijového kitu


Pokud si ho nechcete nechat ujít, přihlaste se do našeho kit klubu už dnes! Členství v klubu Vám zaručuje, že budeme mít každý měsíc kit připravený právě pro Vás, a to za nižší cenu než na eshopu. (Členové klubu platí 450 Kč, na eshopu je kit za 550 Kč, a to jen pokud není vyprodaný).

CREATIVE CLUB vám každý měsíc nabídne kit plný nejnovějších sladěných materiálů od světových výrobců, výseků, pomůcek, razítek a kartiček s českými nápisy z dílny Papero amo. 

Na začátku měsíce Vám vždy ukážeme nový kit a zašleme fakturu. Kit můžete odmítnout, pokud se Vám to zrovna nehodí. Navíc si můžete užívat spoustu dalších výhod a slev klubu Papero amo! 

Další výhody klubu a ostatní informace najdete ZDE
Přihlásit se můžete kdykoliv. Jako první vám zašleme aktuální kit z daného měsíce, pokud není vyprodaný (po domluvě s Vámi). Přihlašte se ještě dnes na www.paperoamo.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover