neděle 28. července 2013

Sneak peek SIMPLE KIT

Se SRPNOVÝM SIMPLE KITEM se vypravíme na božský letní piknik! Podívat se na celý jeho obsah můžeme sice až na začátku srpna, kousíček můžeme ale ukázat už teď :)


ukázka ze srpnového Simple kitu



Pokud si ho nechcete nechat ujít, přihlaste se do našeho kit klubu už dnes! Členství v klubu Vám zaručuje, že budeme mít každý měsíc kit připravený právě pro Vás, a to za nižší cenu než na eshopu. (Členové klubu platí 380 Kč, na eshopu je kit za 450 Kč, a to jen pokud není vyprodaný).

SIMPLE CLUB vám každý měsíc nabídne kit plný nejnovějších sladěných materiálů od světových výrobců, výseků, razítek a kartiček s českými nápisy z dílny Papero amo. S kitem dostáváte také podrobný návod na výrobu svou scrapbookových stránek :)

Na začátku měsíce Vám vždy ukážeme nový kit a zašleme fakturu. Kit můžete odmítnout, pokud se Vám to zrovna nehodí. Navíc si můžete užívat spoustu dalších výhod a slev klubu Papero amo!

Další výhody klubu a ostatní informace najdete ZDE.

Přihlásit se můžete kdykoliv. Jako první vám zašleme aktuální kit z daného měsíce, pokud není vyprodaný (po domluvě s Vámi). Přihlašte se ještě dnes na www.paperoamo.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover