pátek 25. května 2018

PAGE KIT projekty - SILVIE

Ano, přiznáváme se. Tento PAGE kit je fakt už hodně šílený! Ale o tom přece Paperoamo je! Posouvat svoje limity a vytvořit úžasné věci z čehokoliv, co na začátku vypadá, že se nedá.

O mojí výzvě, ať holky z design teamu použijí kočkorožce (ano je to kočkorožec, jasná věc!) jste už slyšeli od Janičky. A je pravda, že to ode mně nebylo úplně fér zadání. Protože takovou kočkorožčí nejlepší kamarádku mám jenom já! Tento kit byl jak speciálně vyroben pro fotky s Alčou a ještě že má v květnu ty narozeniny!


Fotka mojí krásné blonďaté svědkyně mi leží na stole už docela dlouho. Asi čekala na tento kit. Nejdřív jsem si trošku nevěděla rady s tím, jaký z těch crazy papírů použít jako podklad. Nakonec jsem prohrabala zásoby jednobarevných Brazzil papírů! A musím říct, že jsou dokonalé. Skvělá gramáž a krásné syté barvy. Určitě si udělejte zásobu.
 
Kočkorožců jsem použila co nejvíce, vlaječky museli jít na provázek a moc jsem se těšila, že použiju samolepku „nezapomeň si korunku“, i když Alča bude mít na hlavě spíš věneček nebo kšiltovku. 
 


A k těm květnovým narozeninám… Hned když jsme v dubnu koukali na to, jaká kolekce bude v kitu, Alča prohlásila, že tu šílenou lamu chce na přání k narozeninám. Tak jí má mít! (A nezkoumejte, kde je to focené. Metro, hodinu před předáním)




A co vy? Už máte svoje projekty s kočkorožcem? A nebo si myslíte, že je to normální jednorožec s roztomilým čumáčkem?

5 komentářů:

Pin It button on image hover