čtvrtek 30. listopadu 2017

CHALLENGE 12/2017

LEA

Kdo by si nezamiloval výsekové čtvrtky?! Ano, i já jsem se do nich zamilovala! A byly mi inspirací pro zadání prosincové challenge. Už od PA workshopu si chci udělat layout právě s touto čtvrtkou. Takže jsem si řekla, že vybočíme z řady klasických obdélníkových a čtvercových fotek a uděláme si layout, na kterém bude fotka v jiném pravidelném formátu než jsou ty klasické obdélníky a čtverce. Možná si vzpomenete, že něco takového už jsme tady měly… a ano, je to tak. V květnu 2015 měla podobné zadání challenge i naše Valika. Jenže jak mi napsala Anička, kvalitní materiál je potřeba čas od času oprášit. Takže moje podmínka tedy zní… vytvoř projekt, na kterém bude hlavní fotka v jiném než čtvercovém nebo obdélníkovém tvaru. 

Vytvořte scrapbookovou stránku nebo jiný papírový projekt:
  • Podmínky: použij na svém projektu fotku, která bude hlavní a bude v jiném než čtvercovém nebo obdélníkovém tvaru.
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů).
  • Posílejte vaše soutěžní projekty do půlnoci 28. 12. 2017 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE. Fotografii prosím pojmenujte ve tvaru ANNA.N (křestní jméno, tečka, první písmeno příjmení).
  • Fotky budou vystaveny 29. 12. a vítěze vyhlásíme 31. 12. 2017.

VÝHRA


Poukaz do eshopu Papero amo v hodnotě 250 Kč.

VZOROVÁ STRÁNKA
 
Já jsem na svůj layout použila ještě stále aktuální PAGE a EXTRA kity a fotku mám tedy ve tvaru trojúhelníku. Původně jsem chtěla trochu švindlovat a výsek trojúhelníku podložit fotkou, ale ouha… trojúhelník je větší než klasická fotka 10x15. Takže jsem řezala… dvakrát :-).







Jani S., aniž by to tušila, splnila zadání mé challenge dokonale. Inspirovat se můžete TADY.
Moc se těším na vaše projekty!

Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover