čtvrtek 5. října 2017

MY LIFE KIT projekty

LEA

Já vím, že je to všeobecně známá věc… ale ten čas tak neuvěřitelně letí! Připadá mi, že první část projektů z aktuálního MY LIFE kitu jsme vám představovaly nedávno. A už jsem tady zase a otevírám druhou část projektů z tohoto úžasného kitu.

Jistě už víte, že už tak bohatý balíček materiálu si můžete ještě obohatit o zářijový extra kit. Ten já jsem při lepení první ukázky neměla k dispozici, takže přišel na řadu až teď. V poslední době a hlavně v momentální časové tísni velice oceňuji, když mám velký výběr doplňků a ozdob ve stejném stylu. Nemusím nikde nic hledat, čímž ušetřím nejvíce času.







Krásné pastelové barvy, které vůbec nejsou podzimní jsem vychvalovala už v prvním článku - mrkněte TADY. A stále taky platí, že tento kit ještě minimálně jednou hodlám využít. Dokonce netrpělivě vyhlížím novinky v eshopu a jakmile se tam objeví kartičky z tohoto kitu, tak je prostě musím mít! Zbytek kitu je jasný, ten si kupuju do zásoby vždycky :D. Máte to taky tak? Kupujete si materiály z kitů dvakrát?

1 komentář:

Pin It button on image hover