pátek 28. července 2017

PROJECT LIFE LAYOUT návod

ALENA
Dnešní článek není ani tak inspirativní, jako spíš další nakouknutí do mého alba. Je léto a já vás nebudu zatěžovat nějakými návody. Tento týden nebyl moc akční, ale přesto se sešlo pár fotek. Především ty z kurzu Fixy a štětce, o kterém jsem vám již psala. Už delší dobu moc neřeším chronologii událostí v týdnu a skládám tak, jak se mi do alba vejdou. Občas s tím mám vnitřní problém, ale ne tak velký, aby mě to donutilo fotky přetisknout. Proto i tento týden je spíše obrácený- na první straně víkend a na druhé straně zbytek. 

Co se týče materiálu použitého na tento layout, nebylo ho mnoho. Pouze jedna scrapbooková čtvrtka. Líbily se mi obě strany a nemohla jsem se rozhodnout jen pro jednu. Nakonec k sobě ladí. 
 




Druhou věcí je větší abeceda, kterou jsem si dovezla z Irska. Třetí, která byla plánovaná, byla bavlnka na vyšívání a čtvrtou narazítkované štítky od Kelly Purkey. Nakonec jsem neodolala i puffy srdíčkům, které byla součástí červnového extra kitu a podlehla jsem i pár buttonkům, abych doplnila placku, kterou jsem dostala na kurzu (nutno podotknout, že původně to byl magnet).
 
První záměr byl napsat journaling na psacím stroji, ale časová tíseň nedovolila, a tak je text rukou. Snažila jsem se trošku víc, aby to nějak vypadalo a ne jako vždycky moje hrc prc ratata. 
 


Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover