neděle 23. července 2017

MY LIFE KIT projekty

Dneska to bude modré. A trochu i mořské. Neboť aktuální MY LIFE KIT nemůže být víc dovolenko-prázdninový! Dokonce ani Pavlínku nenechala ta modrá chladnou (nebo že by to bylo díky té zlaté?)
 
LEA

Když mi Anička donesla aktuální MY LIFE kit, tak jsem se lehce orosila... tolik modré! A já modrou nesnáším!!! Ale to mě přeci neodradí, když je jinak celý kit tak krásný . Dokonce jsem samu sebe překvapila, kolik jsem nakonec té "hnusné" modré použila. Ani vy se nenechte odradit, pokud se vám nějaký kit na první pohled nezdá.



ALENA

Hned jak jsme tento kit uviděla, bylo mi jasné, co s ním provedu. Ta modrá! Ach, jako dělaný k dovolené. Prostě bylo jasné, že celý padne (možná bude potřeba ještě jeden) na naše dovolenkové album. Zatím jsem udělala jen uvodní stránku, není totiž jisté, kdy přesně se dostanu k lepení (stále nemám Irsko a z Vietnamu mi chybí text!). Ale budu se snažit, abych vám příště něco málo ukázala.


PAVLÍNA

Letní My life kit se mnou odjel na dovolenou, protože by se mi po něm stýskalo. Je nádherný a na fotky od moře ideální. I když project life nedělám, spotřebovala jsem z něj celkem hodně. Z velkých kartiček vznikla přáníčka pro dvě účastnice zájezdu, které tu slavily narozeniny (ale nestihla jsem je vyfotit). A na layout 12x12 jsem z malých kartiček vystříhala rámečky přes polaroidové fotky, nalepila dva nápisy, pár samolepek... netřeba kapsiček :)  
 

 
JANA B.

Co bych já si tak mohla počít s takovou letní sadou? No jasně! Do matlského alba s ní! Takže to mám stejně jako Alča, kartičky si šetřím, abych je použila na některé naše dny u moře. I když se ta modrá s modrou barvou moře trochu tluče, dají se krásně využít jiné odstíny. A s letními motivy nelze šlápnout vedle.






5 komentářů:

  1. No ja teda zírám ako rôzne sa dá My Life kit použiť, super.

    OdpovědětVymazat
  2. Super, mám otázku na Jana B.- Jani, prosím, jakou velikost má to tvé album? Je to boží. Děkuji

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peti, děkuji moc! Je to 6x8, album je od Simple Stories, Anička mi ho objednala a prý jich bude víc ... šikovný rozměr na letní dovolenou :)

      Vymazat
    2. super, tak to se pak musím mrknout.

      Vymazat
  3. Super inspirace, zrovna dělám sn@p album z loňské mořské dovolené, takže asi vím, kam celý kit padne :) :), protože než se dostanu k letošní dovolené bude ještě dlouho trvat. Díky, díky, beru si mustr :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover