neděle 16. dubna 2017

PAGE KIT projekty

ALONA

Takový nádherně kontrastní a jarní kit! Připadalo mi nejlepší se nechat unášet kontrastem a vzory v kitu 

První stránka je nejvíce jarní a zamilovaná. Inspirovala jsem se čtverečkovaným papírem, a tak je celý LO poskládaný ze čtverců, byť různě velikých. Taky se mi hodil zvířátkový papír pro posílení tématu lásky. Od každého jsem si vystříhla pár. Ale paparazzi jezevec s foťákem je stejně bezkonkurenčně nejlepší! 


Moc se mi líbil stromečkový papír, ale nevymyslela jsem, jak je (stromečky) použit. Proto jsem si na druhém LO udělala vlastní mega strom a na něj jsem zavěsila fotku. Bývalo by hezké ji zavěsit na opravdový provázek, ale scrapuji na cestách s minimalistickým materiálem (kit, fix, lepidlo a nůžky) a vyrábět provázek ze šitíčka je na mě moc velká frajeřina. Tentokrát musí stačit provázek kreslený...


JANA S.

Co ke kitu říct? Barvy, stromečky, zvířátka, všechno dokonalé! Jasně, že jsem si také vystřihla pár stromečků a koleček. Dokonce jsem si řekla, že zkombinuji víc než 3 barvy! A tak snad poprvé mám na jedné stránce současně mint, žlutou i růžovou (o modré nemluvím, ta je samosebou). Po svých hutných předchozích layoutech jsem měla chuť na "něco lehkého" ... tak tady to je.

První stránka je komplet z kitu, přidala jsem jen flitry z lednového PAGE.



Druhá stránka je kitem inspirovaná - trojúhelníky na jedné ze čtvrtek mi připomenuly fotku našeho malého krále ... a tak jsem stříhala korunu. Z kitu jsem vybrala umírněnější kousky papírů. Ozdoby jsou sebrané z různých kitů PA. A ten buttonek tam prostě musel!



SILVIE

Za mě? Toto je ta nejlepší abeceda, kterou jsme s Paperoamo pro vás vytvořili! Doufám, že si ji užijete stejně jako já. Chtěla jsem využít několik fotek, co mi zbyly z různých projektů, tak jsem vytvořila koláž obrázků, podlepila je barvenými papíry a použila jsem milion ozdob z kitu. Jarní Paperoamo zvířátka nesmí tento měsíc chybět na žádném layoutu!





JANA V.

Dubnový kit si mě získal:-) Ty barvy, vzory, zvířátka a abeceda! Silvie správně odtušila, že budu stříhat stromečky, tak jsem jí nemohla zklamat. Celý kit mi báječně pasoval k loňským Velikonocům. Stromkům jsem prodloužila "kmeny" šitím na stroji, jinak zůstala stránka jednoduchá. Abeceda je totiž úžasně zdobná sama o sobě.




Na druhé stránce jsem si zazdobila už víc. Ty dřevěné knoflíky mě nenechávaly chladnou (doporučuju ale odstranit pěnovku a lepit jen tak, jinak by to byla superobjemná ozdoba). Použila jsem fotky s neteří a měla tak radost, že pro jednou zase můžu použít růžovou.





LEA

I já jsem podlehla a pořídila si Travelers' Notebook. Aktuální PAGE kit se mi barevně krásně hodil. Nejdřív jsem si vyrobila sešit a na "desky" jsem použila čtvrtku a materiál z kitu. Druhý originální sešit jsem si polepila pruhovanou čtvrtkou. A protože jsem se rozhodla, že jej budu používat na zápisky postřehů z foto kurzu, tak na titulní stránce rozhodně nesmělo chybět fotící zvířátko! Ona všechna ta zvířátka jsou naprosto dokonalá!





ALENA

Jestli jsem něco tenhle měsíc potřebovala, tak to byl tento kit. Miluji zvířátka od Silvie (kdo ne?). A když jsem viděla tu pláštěnku a foťák, bylo jasné, že část padne na Irsko. Tahle stránka ale vznikla náhodou. Zbylo mi pár fotek, které se nevlezly do PLka a já se rozhodla dát je na velkou třicítku. Náhodou se sešly fotky ze všech navštívených měst. Beru to jako takový průstřel Irskem. Snad poprvé jsem na stránku napsala tak dlouhý journaling (on za to asi může ten stroj, ručně bych to nepsala). A když se mi dostal pod ruku papír se stromečky, šla jsem stříhat - nejspíš u mě doznívají emoce od Paige. A ano, pokud v té stránce trošku vidíte styl Jany V., nechala jsem se jí inspirovat. Jak je známo, já si s velkou plochou třícítky nevím moc rady. Moc se těším na vaše projekty a teď jdu vymýšlet, kam padne jezevec s foťákem.





JANA B.

Ty barvy! Ta zvířátka! Mám pocit, že v poslední době se řídím materiálem a pak hledám fotku, která k němu nejlépe pasuje. Že by to bylo všemi těmi resty, které se mi podařilo nastřádat? Jen co jsem viděla zvířátko s foťákem, vzpomněla jsem si na loňskou fotku fotící Ami, která stále čekala na zpracování. A dočkala se! Začala jsem barevnými pruhy, neb tento papír mě uchvátil nejvíce. Když jsem si je nařezala na užší, všimla jsem si zajímavé struktury dřeva a ta mi vnukla myšlenku, kterou jsem už děsně dlouho chtěla zrealizovat na stránce - třásně (tzv. fringe). Takže jsem přišívala a nastřihávala a bavilo mě to moc. Pokud se do něčeho podobného pustíte, doporučuji začít skládání pruhů odspoda. Fotka byla na malou stránku vel. 6x8 docela velká, řízla jsem ji teda do kruhu. Musela (!) jsem použít výsekovou abecedu. Jenže jsem pak nevěděla, kam to fotící zvířátko umístit ... ha, do nadpisu s ním. Těším se, až z kitu udělám ještě nějaký projekt a samozřejmě se těším, co z něj vyrobíte vy!

3 komentáře:

  1. baby vy ste dokonale !!!! kazda jedna ti mate uzasne. ste velmi sikovne ❤💙💚

    OdpovědětVymazat
  2. Alono, prosím, co je za abecedu ta "magnolia"? Dekuju! Holky, mate to krasne všechny!👍🏼

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover