sobota 18. února 2017

PAIGE EVANS - workshopy v Praze!


Po dvou letech jsme opět přemluvily k celodennímu kurzu naši oblíbenou PAIGE EVANS ♥ A že právě včas! Rodina se z Německa stěhuje v létě zpět do USA, takže to bude asi na dlouhou dobu poslední příležitost k tomu si Paige a její umění užít. A že to bude zase scrap událost roku, o tom není třeba pochybovat. 


Paige je maminkou dvou dětí v domácnosti, která ale z domu také pracuje a nenechá si ujít jedinou příležitost ke scrapování. Tomu se ostatně věnuje již 15 let a v roce 2005 se spojila s firmou Pink Paislee, pro kterou už navrhla tři designové kolekce. Když se zrovna nevěnuje dětem nebo scrapbookingu, tak ji nejčastěji najdeme na cestách po Evropě. 

ZÁKLADNÍ INFORMACE 

KDY: 25. března 2017, 9.00 - 16.30 

KDE: Kavárna PRACOVNAVlkova 36, Praha 3 – Žižkov. Mapa ZDE.

CO JE V CENĚ: dva kurzy na Exploding Box Mini album a dva layouty s Paige Evansbohatý balíček materiálůa celodenní přísun kávy a čaje. Kurzy budou tlumočené do českého jazyka a k dispozici bude obchod s materiály Papero amo, kde budeš mít možnost výhodně nakoupit s 10% slevou.  Jako vždy dostaneš speciální kurzový DÁREK. 

Při rezervaci platíš polovinu ceny workshopu, doplatek až na místě.

CENA -  3 999 Kč


KURZOVÝ BALÍČEK MATERIÁLŮ

Jak už jsme u Paige zvyklí, připravila opět neuvěřitelně našlapanou hromádku kurzových materiálů! A navíc z její nejnovější kolekce. Už jen pro tohle bysme upsaly duši ♥


WORKSHOPY

V ranním kurzu se naučíme, jak vyrobit EXPLODING BOX MINI ALBUM! Budeme kopírovat šablony na vzorované papíry k vytvoření základu alba a naučíme se, jak originálně ozdobit stránky chipboardovými ozdobami, pěnovými samolepkami, washi páskami atd.




Odpoledne si vytvoříme dvě SCRAPBOOKOVÉ STRÁNKY s využitím mých oblíbených technik - fussy cutting, šití, vrstvení - všechno z mojí nejnovější kolekce od Pink Paislee OH MY HEART!





Navštiv blog Paige pro více inspirace a ukázek její tvorby :)
Těšíme se na tebe!

9 komentářů:

  1. Mně plníte sny, holky ;-) Tajně jsem si to přála, těším se opravdu móoooc :-) Sonča

    OdpovědětVymazat
  2. paráda :-) to sa bude workshopovať

    OdpovědětVymazat
  3. Nechcete udělat online workshop, pro ty co musí zůstat doma?Tajně sem doufala, že to nebude Paige,když nemůžu jet :o(

    OdpovědětVymazat
  4. Paráda! Že bych to ještě stihla? Bylo by další překvapení:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Děvčata, jsme rády, že máte radost. My totiž taky. Velikooou! :-*

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover