sobota 17. prosince 2016

SIMPLE KIT projekty


VALIKA

Prajem vám všetkým krásny deň,
dnes som si pre vás pripravila extra dávku vianočných pohľadníc a nápadov, pri ktorom som využila úžasný Decembrový Simple kit. Celá kolekcia je veľmi minimalistická, a tak nebudú iné ani moje pohľadnice :)




Táto je pre mojich rodičov


Túto farebnú kombináciu si musím zapamätať a použiť ju na pohľadniciach aj budúci rok

Na tejto som chcela ukázať ako využiť krásny predtlačený obrázok, ale zároveň mu pridať niečo extra. 
 


Stačí málo: Clear Wink of Stella na biele snehové vločky, tekuté enamelky na imelo, zopár bielych výsekov a na stužku glitrované lepidlo. Nápis som zvýraznila horúcim embossingom.


Druhý najobľúbenejší papier je tento s darčekmi, ktorý si môžete vyfarbiť.


Musím sa priznať, že som pri tvorení znovuobjavila moju zbierku tekutých glitrovaných lepidiel. Dostala som ich ako darček k časopisu a bola som si istá, že ich nikdy nepoužijem. Lenže ja milujem trblietavé veci a zistila som, že je to super :)


Na druhej pohľadnici som využila Spectrum Noir Sparkle pens. Vianočná sada je na toto obdobie ako stvorená.



Skvelú zlatú som dosiahla s gélovým perom Sakura Gelly Roll Stardust

Milujem vianočné tvorenie pohľadníc, lebo pri nich nemusím mať výčitky svedomia ako po iné mesiace :) 

LEA

Poslední simple kit návod jsem se rozhodla pojmout trochu jinak. Žádný návod vám totiž psát nebudu :-). Na obě stránky jsem vybrala čtvrtky, které jsou krásné tak jak jsou, takže už další čtvrtky na doplnění vůbec nepotřebují. Stačit vám budou pouze fotky a zdobení z kitu.
 




Kousek návodu si přeci jenom neodpustím… Když jsem měla na stole tuto krásnou dárečkovou čtvrku, tak jsem si nemohla neříznout! Takže pokud máte skalpel a dost odvahy, tak si dárečky po obvodu nařízněte na šířku fotky o velikosti 10x15 cm v orientaci na šířku a fotku zasuňte pod dárečky. Druhý tip se týká samolepek, které jsou transparentní a aby na dárečku krásně vynikly a nezanikly, tak samolepku nalepte na bílou čtvrtku, vystřihněte a teprve pak přilepte :-).





JANA B. 

Kolekce Oh Joy, to je prostě láska! Líbí se mi mnohem víc, než něžnější Snow and Cocoa z Creative kitu, a to je u mě co říct. Už dlouho jsem toužila po tom vyřezat do stránky kruhy. Konečně jsem se k tomu dostala, hlavně díky fotografii, která prostě vypadá v kruhu líp. Díky tomu, že dělám stránky do svého alba velikosti 6x8 inch, mohu řezání přenechat Big shotu. No a stačilo jen doplnit nadpisem, ktkým journalingem a bylo hotovo. 

1 komentář:

Pin It button on image hover