sobota 3. září 2016

RODINA Papero amo

S dalším novým měsícem tu máme již pravidelné představování milé zákaznice - členky rodiny Papero amo. Vaši tvorbu rádi sledujeme a tentokrát jsme nemohli přehlédnout projekty Ajky. Seznamte se ...

AJKA S.


Začneme klasicky. Jak dlouho se věnuješ scrapbookingu?
V duchu se tvoření věnuji od té doby, co jsem u Janči B. viděla její provizorně svázané stránky. Realizace začala až v roce 2014, kdy jsem na podzim vyvolala fotky do společného alba s manželem (stav alba od té doby nezměněn). Následovala první stránka do PL (únor 2015) a naplno jsem závislosti propadla a vznikla druhá strana, když jsem začala zvládat roli maminy (podzim 2015).

Co nejraději tvoříš?
Jednoznačně PL, občas vyzkouším přáníčko nebo stránku, pokud mě zaujme nápad a hodí se mi do stylu/alba/ úrovně dovednosti.

Jaké jsou Tvé TŘI nejoblíbenější produkty z PA shopu a proč?
Na prvním místě je PL kit, pak jásám z každého úvolněného materiálu z kitů ostatních a třetí budou „žehličky“. Na kitech mám ráda češtinu a tyto razítkovací barvy jsou skladné a celkem levné, proto mohu mít i několik odstínů (takže vlastně zas tak levné nejsou ;) ).

Tvá nejdražší objednávka J))) .
Každá objednávka je drahá, protože pokaždé si říkám, že všeho mám dost a nic nepotřebuji. Pokaždé se šeredně spletu, holky jsou v tomto velmi vynalézavé :) (jinak by to přeci nebylo PA ;) ). Nejdražší je vždy objednávka s předplatným, ale stojí to za to.

Kdybys vyhrála v loterii, co by sis koupila, po čem nejvíc toužíš?
Větší byt, kde by syn měl větší pokojík a já v ložnici místo na tvoření ;). Hlavně bychom cestovali, fotili … vše by se nakonec zase vrátilo k vytváření alba se vzpomínkami.

Jaký byl Tvůj nejoblíbenější PL kit, jež odebíráš?
Bezkonkurenčně je pro mě nejoblíbenější PL kit březen/duben 2016 (je to vidět i z přiložených fotografií stránek). Krásně se s ním tvořilo, jen jsem si vše roztřídila podle barev a nevyžadovalo to přehazování kartiček sem a tam ve snaze najít vhodnou kombinaci.

Co uděláš, když Ti přijde balíček s kitem/materiálem z PA?
Nejprve čekám, až syn usne. Potom se snažím do balíčku dostat bez nůžek (nechci ztrácet čas cestou do kuchyně), což se mi stejně nepovede. Následuje fáze prohlížení materiálu. Pokaždé je to překvapení, protože během toho měsíce zapomenu, co jsem si vše zarezervovala a nutně musela mít. Nakonec vrátím poklady do krabice a během několika dní vše roztřídím do jednotlivých krabic, krabiček a sáčků.

A nakonec nám pověz, co Ti dělá radost mimo scrapbookingu. Co prostě ráda děláš, když zrovna nelepíš J
Jsem ráda se svou rodinou, čtu si knihy, spím a užívám si klidu.







Žádné komentáře:

Okomentovat

Pin It button on image hover