neděle 21. února 2016

Slavíme 3. NAROZENINY Papero amo!



A co se za ten třetí rok stalo?

Čaj už si vaříme do vlastních Papero amo hrnečků.
Přidali jsme další kit. 
Máme spoustu nových kamarádek.
Pořád nás ještě děsí středeční slevy. 
Vyrábíme ještě víc PA věcí.
Saturnin je stále náš jediný firemní pes. 
Pořád chceme být vaší inspirací.

Děkujeme, že jste s námi!
P+A = PA


PROGRAM NAROZENINOVÉHO DNE na blogu

12.00 - Instagram soutěž
14.00 - Narozeninová challenge (LIMITOVANÝ ČAS NA TVORBU od zveřejnění zadání!)
16.00 - Design team Battle
18.00 - Mezinárodní hvězda na našem jarním workshopu
20.00 - Vaše projekty z challenge

DÁREK PRO TEBE

Jen dnes pro tebe máme speciální narozeninový dárek - ke každé objednávce nad 400 Kč dostaneš naše dva samolepící buttonky. Protože....TY JSI NÁŠ NEJ DÁREK!
Tak vzhůru na nákup :)



SOUTĚŽ
A protože rádi dáváme dárky jen tak, máme pro jednu z vás sadičku ozdod od MME.
Stačí popřát Papero amo k narozeninám do komentářů pod článkem :) 
Výherce vylosujeme ještě dnes večer. 

UPDATE 20.00
CENU ZÍSKÁVÁ komentář č. 21.
Gratulujeme!

Krásný narozeninový den s PA!

71 komentářů:

  1. Ještě jednou všechno nejlepší!!! Spoustu nápadů, inspirace, milých a chtivých zákaznic:) a hodně dalších xxx let! Mám vás ráda!

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji vše nej do dalšího roku,ať vám to jde pěkně od ruky.Krásný narozeninový den!

    OdpovědětVymazat
  3. To to letí! Všechno nejlepší a přeji do dalších let hodně spokojených zákaznic a mnoho nových nápadů.

    OdpovědětVymazat
  4. Holky zlaté želám Vám len to najlepšie, veľa tvorivých nápadov a inšpirácie, spokojných zákaznic. Aby sa Vám darilo ešte viac ako doteraz. Ste super a som rada, že som Vás objavila :) Krásny narodeninový deň želám

    OdpovědětVymazat
  5. Všechno nejlepší k 3. narozeninám. Přeji hodně úspěchů, nových nápadů, ať vám to společně šlape i v dalších letech.

    OdpovědětVymazat
  6. Aničko, Pavlínko - vše nej! Moc dobře si pamatuji, jak jsem před 3 lety hledala marně česká razítka a "nějaké" Papero Amo je mělo v e-shopu. K tomu pár kartiček, nebo provázky, už nevím, a jinak nic. A přece jsem si je objednala a už tehdy jsem si říkala, kurňa, tohle je nápad, tyhle holky na to jdou dobře. A jsem ráda, že jsem se nemýlila :-) Všechno nejlepší, ať už budete dělat cokoliv, fandím vám a těším se na to! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. ♥ P*Ř*E*J*I* *J*E*N* *T*O* *N*E*J*, *N*E*J, *N*E*J. *A* *T*O* *Z*N*A*M*E*N*Á* *T*O* *N*E*J*L*E*P*Š*Í* *C*O* *S*I* *V*A*Š*E* S*R*D*C*E* *P*Ř*E*J*Í*. ♥

    OdpovědětVymazat
  8. Znovu a zase, bud neustále tak úžasně kreativní a inspirativní. Mam vás ráda PA ♡

    OdpovědětVymazat
  9. Klidně popřeji ještě desetkrát. Jestli vás děsí středeční slevy, mě děsí naskladňovací večery. Takový můj lokální halloween.

    OdpovědětVymazat
  10. Přeji všechno nejlepší ke 3. narozeninám, hodně spokojených nás zákazníků a spoustu krásných chvil při tvoření blogu.

    OdpovědětVymazat
  11. Milé PA vše nejlepší k 3 narozeninám. Každým rokem víc a víc spokojených zákaznic a kopec nové inspirace :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Přeji mnoho dobrých čajíčků z PA hrníčků,krásných kitů, dalších kamarádek,nápaditých PA věcí,co nejméně děsu ze středy a Vám a Saturninovi hodně zdraví.Buďte dál naší inspirací! Milena

    OdpovědětVymazat
  13. Milé Paperoamo, přeji vše jen to nejlepší, spoustu dalších krásných nápadů a spokojených zákaznic. Užijte si báječný narozeninový den! :-) Katka Kalčíková.

    OdpovědětVymazat
  14. Milé P+A/A+P, založit si vlastní firmu a slavit její narozky je prima nápad, jak ročně zdvojnásobit počet gratulací (příp. dárků). ;) Ráda bych vám oběma popřála do vašeho podnikání hodně odhodlání, dobrých nápadů, povedených realizovaných akcí a v neposlední řadě spoustu spokojených zákazníků. To všechno kéž se snoubí s vašimi soukromými životy plnými lásky a štěstí. :)

    OdpovědětVymazat
  15. Holky přeji vám a celému design teamu všechno nejlepší, hodně spokojených zákaznic, hodně inspirace a kreativity :-). Díky vám jsem objevila něco, co mě naplňuje a těší :-) Jste skvělé, ať se daří....Krásné narozeniny

    OdpovědětVymazat
  16. I závislost někdy může být krásná a příjemná. A ta od vás určitě je :) Přeju vše nejlepší k narozeninám, spoustu milých zákaznic, rychlá celní odbavení (aby to bylo co nejdřív u nás, že jo? :D) a hlavně, ať vás to pořád baví :)

    OdpovědětVymazat
  17. Papero Amo mi změnilo život, vždycky jsem byla blázen do sešítků a diářů, ale nikdy jsem to nedotáhla až k dokonalosti :-) Poté, co jsem náhodně objevila Váš planner kit, musím mít všechny ty věci, který dělají můj diář krásnější a tím i celý svět. Takže milá děvčátka, přeji Vašemu snu všechno nejlepší, ať se Vám stále daří a rozdáváte radost jako doposud. Pavla Floriánová

    OdpovědětVymazat
  18. Milé Paperoamo,k tvým dnešním narozkám tobě a tvým tvůrcům přeji vše nej nej, ať se daří a ať jste pořád plní inspirace ;-) Moc děkuji za vše,co pro nás děláte... Užijte si dnešní party :-D

    OdpovědětVymazat
  19. Všechno nejlepšííí!!! Doufám, že příní budu psát ještě mnohokrát. Hodně inspirace, nápadu a síly to celé ve zdtaví přežít.

    OdpovědětVymazat
  20. jůůůů,holky fantazie :-))přeji Vám mnoho nových krásných nápadů a inspirace a hlavně zdraví.Krásně to oslavte.Natálka

    OdpovědětVymazat
  21. Holky přeji ještě jednou krásné narozeniny a ať těch společných let je jen víc a víc :)

    OdpovědětVymazat
  22. Přeji krásné narozeniny a hodně spokojených zákaznic. :-)

    OdpovědětVymazat
  23. Už je to více než rok co jsem vás objevila a říkám si, jak jsem bez vás mohla žít :-) přeji hodně krásných nápadů, inspirace a spokojených zákaznic do dalších let :-)

    OdpovědětVymazat
  24. Milé Papero amo! I já se přidávám ke gratulacím, bohužel jsem vaše začátky absolutně prošvihla, protože jsem scrapbooking objevila teprve před rokem a to už jste byly "velká" firma :-), ale jsem ráda, že jsem vás objevila a že zásobujete můj velký koníček takovou nádherou... Přeji hodně dalších úspěšných let, stále super kreativní tým, plno nápadů a inspirace pro nás... KRÁSNÉ NAROZENINY!

    OdpovědětVymazat
  25. Krásné narozeninky a jen tak dal holky, at se daří!!! :-*

    OdpovědětVymazat
  26. Moc gratuluji a přeji spoustu inspirace do dalších let!!! ❤

    OdpovědětVymazat
  27. Milá Pavlínko a Aničko, k 3. narozeninám vašeho společného dítka Vám přeji hodně radosti ze tvoření, inspirace i nadšených zákaznic :) Krásný (nejen) narozeninový den!

    OdpovědětVymazat
  28. Michaela Paličková21. února 2016 v 9:53

    Happy Bday Papero Amo! Díky, že jste! Kromě toho, že mě strašně baví tvořit z tak úžasných materiálu, jsem v Aničce a Pavlínce našla dvě skvělé kamarádky, takže co si přát víc...

    Míša Paličková

    OdpovědětVymazat
  29. Já přeji ať vás to pořád tak baví...protože jednou ze záruk spokojeného života je, když práce člověka baví ;)

    OdpovědětVymazat
  30. Krásné narozeniny! Díky Vám jsem objevila krásu Project Life a jsem za to neskonale vděčná. Budte stále tak skvělí jako doposud.

    OdpovědětVymazat
  31. Ďakujem, že ste a že aj vďaka Vám som objavila čaro papierového sveta. Všetko najlepšie prajem :)

    OdpovědětVymazat
  32. Minulý rok jsem Vám přála, ať se stanete scrapbookovou stálicí na českém trhu, myslím, že své místo jste zaujaly s grácií, takže Vám do dalších let přeji, ať se neustále rozrůstáte, ale hlavně ať je pro Vás Paperoamo stále více koníčkem než prací. Velkou papírovou pusu.

    OdpovědětVymazat
  33. Přeji všechno nejlepší k narozeninám, dnes slavíme společně, já svátek, vy narozeniny a pokud mi to mrně dovolí, na vaši počest zasednu po delší době za tvořivý stůl, vždyť co krásnějšího pro vás můžu udělat. Děkujeme za krásnou a pestrou nabídku a u tvoření zase nashledanou :-)

    OdpovědětVymazat
  34. Všetko najlepšie! Veľa tvorivej inšpirácie, chuti do tvorenia i kopu ďalších takýchto narodenín :)

    OdpovědětVymazat
  35. Krásné narozeniny! Ať máte stále tolik nápadů, inspirací, a lásky k paperoamo, protože nikde nenakupuju raději. Hezký den, holky, pořádně si ho užijte :)

    OdpovědětVymazat
  36. Gratulace z Olomouce, dneska letí za vámi. Přeji spoustu inspirace, mnoho sil a zdravíčka, ať máte i další roky,hodně nových spokojených zákaznic.

    OdpovědětVymazat
  37. Milé PA, přeji vše nejlepší, hodně síly při budování e-shopu (vím, jak náročné to je a jak je důležité se stále posouvat dál - sama s tím bojuji ;-) ) a hlavně s úžasem obdivuji vaše nápady a schopnost je zrealizovat! Hodně štěstí ;-)

    OdpovědětVymazat
  38. Moje milé P+A, přeji i nadále hodně inspirativních nápadů, kreativity, spokojené zákazníky a šťastnou ruku při výběru novinek. Dík za radost, kterou rozdáváte.

    OdpovědětVymazat
  39. Paperoe amo, přeji krásný narozeninový den :-) ať se vám splní vešechna přání, jak v obchodním, tak soukromém světě. Ať vám přibývá spokojených zákaznici, jak hub po dešti (ty stávající jste už okouzlily svými, nejen českými výrobky). Ať vás neopouštějí skvělé nápady a co nejméně stresu ve středu! Lenka

    OdpovědětVymazat
  40. Ještě jednou holky krásné narozeniny, hlavně hooodně spokojených zákaznic a tvořivých, kreativních chvilek:-) Anička

    OdpovědětVymazat
  41. Preji krasne narozeniny, spoustu dalsich skvělých napadu, inspirace a spokojených zákazníků. Jsem strašně ráda, že jsem vás objevila :-) Díky vám mám nového koníčka, který mě zcela pohltil a do budoucna krasne vzpomínky v podobě alba. Takže ještě jednou moc díky a jen tak dál, jste skvělé :-*

    OdpovědětVymazat
  42. Krásné narozeniny dámy, jste skvělé a moc vám fandím...! <3
    Jo, a je to radost u vás nakupovat! :D

    OdpovědětVymazat
  43. Přeji krásné narozeniny holky, spoustu skvělých nápadů a hlavně ať se daří i v dalších letech. <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krásné narozeniny Papero Amo. Spoustu objednávek a příjemných vracejících se zákazníků ti přeji.:)

      Vymazat
  44. Přeji krásné 3. narozeniny, ještě nabitější e-shop, spoustu kreativních nápadů a zástupy spokojených zákazni!

    OdpovědětVymazat
  45. Přeji ty nejúžasnější narozeniny celému PA a hlavně ať nespočet ještě mnohem, mnohem úžasnějších narozenin ještě příjde. Spoustu inspirace, nových nápadů, kopu nadšení a energie do nového tvoření ;-)

    OdpovědětVymazat
  46. Všechno nejlepší k narozeninám. Přeji, ať máte stále spousty energie k tomu si plnit tento sen, protože když si člověk plní sny, je to to nejkrásnější, co může v životě prožívat. Dále přeji moře inspirace, tvořivosti a další spokojené zákazníky, kteří díky vám mohou uchovávat to nejcennější - vzpomínky - v krásném kabátku. :)

    OdpovědětVymazat
  47. Posielam pozdrav zo Slovenska :) a prajem všetko naj k tretím narodením, aby sa vám darilo viac a viac, mali veľa spokojných zákazníkov a veľa kreatívnych nápadov :) ❤

    OdpovědětVymazat
  48. Kráááásné třetí narozeniny! Přeji spoustu spokojených zákazníků a ať jste pořád tak úžasné a inspirativní!

    OdpovědětVymazat
  49. Jak jsem psala, přeji ještě dalších 30 let spokojeného tvoření, skvělých workshopů a hlavně přátel, které získáváme díky našemu skvělému koníčku :)

    OdpovědětVymazat
  50. V PAPERO AMO SE DNES SLAVÍ,
    JÁ PŘEJI VÁM ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ.
    AŤ OBCHŮDEK MÁTE STÁLE PLNÝ NOVINEK,
    NA INTERNETU SPOUSTU FANYNEK,
    ZÁKAZNÍCI AŤ SE VRACÍ S RADOSTÍ
    A NOVÍ AŤ PŘIBÝVAJÍ KOSMICKOU RYCHLOSTÍ.
    PAPERO AMO - TI AMO <3

    přeje Verča Sembolová

    OdpovědětVymazat
  51. Milé PA! Želám Vám krásne narodeniny! Kity od Vás sú úžasne inšpirujúce, veľmi štýlové, neprehliadnuteľne odlišné a vždy super osviežujúce. Ďakujem a tešim sa na ďalší rok s Vami!

    OdpovědětVymazat
  52. Přeji krásné narozeniny! Hodně energie, nových nápadů a fanoušků ;)

    OdpovědětVymazat
  53. Všechno nejlepší, spoustu krásných úspěšných let a mnoho úřasných kreativních nápadů!Užijte si to :-) Simča

    OdpovědětVymazat
  54. Krasne narozeniny Papero amo! Miluju vas eshop a to co delate je skvele! Jen tak dal :) Denisa

    OdpovědětVymazat
  55. Milé PA��..prajem vsetko najlepsie k narodeninan, vela uspechov, sikovnych ruk vo vasom time, krasnych napadov, spokojnych zakaznikov a viacej slovenskych peciatok, napisov atd.(velmi by potesilo)��Aj za hranicami mate fanusikov, ktori by to ocenili.��Mimi

    OdpovědětVymazat
  56. Posílám veliký přání a doufám, že si dneska dopřejete dobrý dortík a kafčo a uděláte si radost ohlédnutím za to, co jste vybudovaly! Mnoho dalších úspššných let! <3

    OdpovědětVymazat
  57. Přeji vam vsechno nej nej nej :-) Moje laska k PA trva od te doby, co jste mi jako jedine v CR byly schopné sehnat můj vytoužený příložník :-) Uzivejte si oslavu :-)

    OdpovědětVymazat
  58. Tak vám holky z Paperoamo přeji jen to nejlepší ať vás inspirace nikdy neopouští. Při výběru kitů pro nás ostatní ať stále je něco nového k dostání. Zdravý a úspěch ať vás provází životem aby plný radostí byl každý váš den. Vaše přání a sny ať se všechna splní a každý den o nových napadech se sní. Krásné třetí narozeniny máte a tenhle den si doufám užíváte. Věrka

    OdpovědětVymazat
  59. Milé PA, přeji krásné narozeniny, plno zákazníků, vydařených nápadů, a vytvořených projektů!

    OdpovědětVymazat
  60. Holky, uz s vama letos jedu treti rocnik PL kitu, a je to cim dal vetsi krasa! Preju vam spoustu zdravi, stesti, spokojenosti a inspirace.

    OdpovědětVymazat
  61. Holky, já mám pracovní víkendy,tak sleduju průběh oslav jen v mezičase na telefonu a soutěžit se mi tím pádem nepodaří. Tak přeju alespoň vše nej,za další rok další kit, dalších tucet super designérek a stovky nových zákaznic. Držím palce! Zanet

    OdpovědětVymazat
  62. Milé PA, přeji vše nejlepší, hodně síly při budování e-shopu (vím, jak náročné to je a jak je důležité se stále posouvat dál - sama s tím bojuji ;-) ) a hlavně s úžasem obdivuji vaše nápady a schopnost je zrealizovat! Hodně štěstí ;-)

    OdpovědětVymazat
  63. Holky, pořádně to dnes oslavte ! :-D Vše nej nej nej. Mám vás ráda :-)

    OdpovědětVymazat
  64. Také se připojují ke gratulacím. Mé počátky tvoření jsou podobného data, takže všechno nejlepší a hodně dalších (nejen) českých nápadů!

    OdpovědětVymazat
  65. Aničko a Pavlínko!! Jsem s vámi skoro od vašeho začátku a stále mě dokážete překvapit úžasnými nápady a inpirací vaší i vašeho skvělého Design Teamu. Přeji vám z celého srdce do dalších let jen to nejlepší, minimálně ještě jeden další kit, ještě jednoho roztomilého pejska a samozřejmě spoustu spokojených tvořivých dušiček. Krásné narozeniny PA!!!

    OdpovědětVymazat
  66. Vše nejlepší PA! Díky za skvělé tipy, inspiraci a nápady :)

    OdpovědětVymazat
  67. Všechno nejlepší k narozeninám dámy, jste úžasné. Objevila jsem vás teprve nedávno, ale naprosto jsem propadla. :)

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover