úterý 23. února 2016

Party decor / ALONA

Žádná oslava se neobejde bez trochy ozdob, které navozují správnou párty atmosféru. A ozdobení místnosti pro narozeninovou oslavu je tak nějak povinná ingredience, asi stejně jako dort. Pro dětskou narozeninovou oslavu už se staly tradičními párty favours. Ale jak to všechno zvládnout, když je ještě potřeba se postarat o jídlo, úklid a zvládnout spoustu jiných organizačních věcí?

Tady mám svůj rychlý recept na rychlou girlandu a party favors.



Oslavenec zrovna prožívá „Mimoňové“ období, takže volba party favors byla jednoduchá. Žlutá polštářová krabička, kterou jsem vyřezala na Silhouetce.


Dá se ale určitě udělat na desce od WeRMK nebo jednoduše podle šablony, kterou můžete vytisknout na tiskárně doma.


Pak už stačí nalepit černý proužek, pár kroužků a očička a je to hotové. A pokud zrovná „nemimoňujete“, jednoduše krabičku ozdobíte kytičkami, srdíčky, uděláte z ní opičku, kočičku nebo cokoliv jiného.


A co dát dovnitř? U nás děti najdou dětské tetování a bubínek. Mám už dlouho v plánu udělat tetovací obrázky na Silhouetce, ale vím, že pokud nestihnu, situaci zachrání obrázky z Lídlu :).


No a na girlandu jsem „nacvakala“ pomocí raznice udělané hvězdičky a kroužky z oboustranných scrapbookových čtvrtek. Pak už zbývalo jenom to celé sešít na stroji a přilepit washi páskou na stěnu.


A pokud jste ještě nezkoušely šít papír na stroji, velice doporučuji. Jde to jednodušše a se stejným nastavením stroje, jako používáte na šití látky. Je to výrazně rychlejší než třeba lepit takové hvězdičky na šňůrku a vypadá to velice efektně.


Obrovskou výhodou pro mě bylo to, že do celého procesu se mohly zapojit děti. Bavilo je cvakání hvězdiček, šití na stroji (oslavenec se obzvlášť bavil demontáží šicího stroje) a lepení na stěnu. Takže i pro ně ta oslava již začala přípravou.


5 komentářů:

  1. Kouzelný nápad ... :-) Zaujaly mě ty bubínky - kde jsi je pořídila? Díky!

    OdpovědětVymazat
  2. Kouzelný nápad ... :-) Zaujaly mě ty bubínky - kde jsi je pořídila? Díky!

    OdpovědětVymazat
  3. Kouzelný nápad ... :-) Zaujaly mě ty bubínky - kde jsi je pořídila? Díky!

    OdpovědětVymazat
  4. Kouzelný nápad ... :-) Zaujaly mě ty bubínky - kde jsi je pořídila? Díky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, dekuji :) bubinky mam z obchochu Pro Party http://www.pro-party.cz/

      Vymazat

Pin It button on image hover