sobota 27. února 2016

PLANNER projekty

Jana

Když se mi do ruky dostal aktuální Planner kit, byla jsem naprosto uchvácena jeho barevností. Barvy duhy! Jooo! Ale nebudu zastírat, že jsem si je nějak nedokázala představit ve svém střídmém diáři. A ono to nakonec šlo! Děkuji, milé Papero amo a Silvi, že vytrvale posouváte hranice mých možností :)

Ve včerejším Alenčině příspěvku se také diářovalo a Alena vám ukázala, jak si vyrobit parádní kapsu. Já pro vás jednu inspirativní taky mám. Loni byla moje "sbírací" kapsa vellumová, ale letos jsem vellum pro oživení nakombinovala s papírem. Využila jsem vellumové stránky, která byla součástí krabičkového balení mého Color Crush diáře od Webster's Pages. Zalovila jsem v zásobách Creative kitů a vybrala papír, který je také od Webster's Pages a navíc bych ho na klasickou stránku či do PL zřejmě nikdy nepoužila. Na výrobu kapsy ideální.


Vzhledem k šití bylo třeba kapsu z druhé strany podlepit. Tím se také hezky zpevnila.


Až na konci února, považte, jsem došla k tomu, že bych mohla něco udělat s prázdnými měsíčními rozdělovači. Na lednový jsem tedy zužitkovala část rozdělovače z loňského planneru od Heidi Swapp a z jedné letošní PL kartičky vyřízla kruh s názvem měsíce.


Únorový rozdělovač byl jeden velký experiment. Moc se mi líbí různé citáty a většinou na ně nezbývá místo. Ideální příležitost, na bílé straně rozdělovače je místa více než dost. Původně jsem chtěla psát na stroji, ale má šikovná švagrová mě "zaúkolovala" vodovkami. Nejprve jsem zkoušela na jiných listech, jestli se barva propije a bohužel, nebylo to ono. Sice to nebylo na druhé straně tak zřetelné, ale mně by to vadilo. Potřebuji mít čisté stránky. A tak jsem citát napsala na akvarelový papír a díky nápadu naší specialistky na brushlettering Lucie Barabas ho vystřihla.


Opět kolážuji. Tentokrát jsem se rozhodla pro zajímavější rozvržení a různé velikosti "okének". Výsledná stránka (oboustranná) je poskládána ze čtyř koláží, přičemž každá koláž je výběrem fotek z jednoho lednového týdne. Stačilo fotky nalepit z obou stran na obyčejný bílý papír a po straně proděravět.


Koláže jsem ozdobila samolepkami.


A nezapomněla jsem ani na diářovou záložku s nápisem leden. Koláž fotek tak bude sloužit jako úvodní strana k danému měsíci, něco jako obsah.


Moje diářové stránky jsou opět jednoduché, žádné velké zdobení, mám asi tendenci zachovat určitou přehlednost a systematičnost.


Jak sami vidíte, nikde žádné fotky, což je u mě nezvyk. Čím to? Jestli to nebude tím, že mým posledním PL týdnem je právě 4. týden od Ley a dále jsem se nepohnula? Holt, když není PL, nejsou ani zbytky.



Týdenní pobyt v UK jsem si už dopředu označila srdíčkovou washi páskou a trochu tématicky ozdobila. Prostě v UK nesmím nic řešit. (... ale to počasí a ustavičný vichr?!)



Barevné Post-It papírky jsem nalepila na průhlednou fólii, proděravěla a jsou vždy okamžitě připraveny k použití. 


A nakonec nesmím opomenout veledůležitou událost! Jsem si sice jistá, že na konání workshopu s Teresou Collins jen tak nezapomenu, neboť už se nemohu dočkat, ale zmínku v mém diáři to prostě chtělo. A to hned na dvou místech a samozřejmě ve zlatě. V měsíčním přehledu jsem využila glitrované hvězdy z Teresiny INSTA kartičky ..


.. a týdenní část je ozdobena glitrovanou washi páskou z Creative kitu s abecedou. Jo a tvořit se prostě bude!


Těším se, jakou diářovou inspiraci nám Teresa ukáže. Určitě to bude (zlatá) nádhera!

4 komentáře:

  1. Jani úžasné ako stále !!! Obdivujem ako a kde si viete nájsť čas na tie vaše diáre ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Ach...uz se tesim, jestli ho uvidim zive..je to krasneee..opet a znova....miluji tvuj minimalismus.

    OdpovědětVymazat
  3. Použít věci ze tří kitů, které mají různé zaměření a nepřeplácat to, to je umění :). I ta pestrost Planner kitu zůstává, ale i tak je nějak upozaděna, není zas tak výrazná, jak bych čekala :).

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover