pondělí 29. února 2016

Challenge 3/2016

Nejprve bych chtěla smeknout symbolický klobouk před těmi z vás, které se účastnily Leiny záludné únorové challenge. Tolik podmínek a tolik krásných projektů jste poslaly! A již dopředu avizuji, že březnové zadání má podmínky pouze dvě. :)


Letos jsem se pustila do výroby alba z malých stránek, přesněji velikost 6x8, a nemohu si tento rozměr vynachválit. Moc se mi líbí velké třicítkové stránky, ale toho prostoru je na mě prostě tolik. Rozměr 6x8 je taková dvojitá PL kartička. Ideál! Snažím se zkoušet nové věci a pro mě zcela neobvyklou disciplínou jsou autoportréty nebo-li selfie. Svojí stařičkou Nokií toho moc nenafotím a vlastně ani nevím, jak bych fotky z mobilu potom dostala do počítače. A selfie se zrcadlovkou? Tak to chce opravdu dlouhé a netřaslavé ruce. A tak jsem si na své narozeniny pohrála se zrcadlem a vznikla série několika selfie fotek. A protože jsem je chtěla na stránce použít všechny, vytvořila jsem harmonikovou otvírací záležitost. Myslím, že podmínky challenge už vám jsou jasné ...

Vytvořte scrapbookovou stránku
  • Téma: SELFIE a já
  • Podmínky: použijte fotku sebe samotné (tzv. selfie) a udělejte na stránce nějaký interaktivní prvek - něco odklápěcího, rozvazovacího, točícího, vytahovacího ... prostě zábavného, ať stránka dostane další rozměr
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Vyfoťte celkovou stránku a připojte i fotku detailu interaktivního prvku.
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 28. 3. 2016 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 29. 3. a vítěze vyhlásíme 31. 3. 2016


VZOROVÁ STRÁNKA

Pracovala jsem s materiálem z lednového Creative kitu, konkrétně s úžasnými šestiúhelníky, několika propisoty a výseky. Nejvíc se mi líbily dřevěné ozdoby. Dva vystřižené šestiúhelníky jsou podlepeny pěnovovými čtverečky. Stejně tak i nápis Forever.



Rozkládací harmonika je opatřena provázkem a fotky, ozdoby a journaling jsou z obou stran.



Tak co říkáte na březnové podmínky challenge? Nebude fajn, tedy aspoň pro některé z nás, scrapnout si samy sebe? Já jsem si až teď uvědomila, že je to v podstatě první stránka s fotkou, na které jsem jenom já. A kromě toho, že vás poznám i na vašich stránkách se už teď moc těším na zajímavé vychytávky, které k selfie připojíte. Ať se vám dobře tvoří!

17 komentářů:

  1. Stránka je úžasná, líbí se mi jemná barevnost, kompozice i čistota...

    OdpovědětVymazat
  2. Super stranka aj zadanie ❤ Ja uz tiez dlhsie premyslam na inym rozmerom. Tych 30x30 je proste strasne vela aj na mna. Musim vyskusat aj ja mensi rozmer, mozno ma takto scrapbooking chyti viac ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda vy nám holky dáváte :-D a od tebe jsem Jani ani nic jiného nečekala, než nějakou interaktivní vychytávku? No, nevím jestli něco zvládnu vůbec udělat, ale zadání je to skvělé. Jen teda přemýšlím jak to zapracovat tak, abych to zužitkovala ve svém PL albíčku. Může to být tedy i jen kartička 6x4 (i když teď jak to píšu, tak mě možná napadne i velikost 6x8 :-D) Jsem na sebe fakt zvědavá jak moc interaktivně budu šikovná :-D toto není vůbec má parketa, protože u toho se teda musí opravdu přemýšlet, aby to pak fungovalo jak má :-D :-D (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru:) já bych to nechala na minimální rozměr 6x8, ať máš větší pole působnosti. Na A5 se taky prodávájí euroobaly v papírnictví, stačí udělat správné dírky a můžeš vložit do alba .. nebo A4. Bude mezinárodní den žen, tak proč to nevyužít a udělat si svoji stránku :)) budu s napětím očekávat výsledek :)

      Vymazat
    2. A ještě dotaz, jak potom nafotit, aby vyniklo jak celková stránka, tak pak i ten jednotlivý interaktivní prvek? Poslat více fotek? (Verča S.)

      Vymazat
    3. Veru, ANO, JO, ještě že tě mám, chtěla jsem to tam napsat, ale zase hlava děravá .. doplním. Moc děkuji!!

      Vymazat
  4. Jani čiže stránka má byť rozmeru 6x8?? Alebo to môže byť aj klasická 30" stránka?? Len pre informáciu aby som vedela do akého rozmeru sa mám pustiť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ivanko, tricitka samozrejme, naopak, velke stranky maji u me velky obdiv! :)

      Vymazat
    2. Diiki Jani myslela som si to :) ale pre istotu som sa radsej spytala. No idem premyslat co vymyslím :-) super zadanie

      Vymazat
  5. Skvělé zadání a ještě krásnější zpracování! :) Do toho snad i půjdu a hecnu svou první opravdovou scrap stránku :)

    OdpovědětVymazat
  6. Máš to krásné Jani, jemné barvy .... a téma je milé, protože skoro na všech fotkách, stránkách, projektech je má rodina, přátelé, zvířata, příroda a já asi tak na půl procentech .... takže to bude stránka jen pro mne .... jdu do toho ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jaruško, přesně!! to je taková challenge, odměna, pro nás matky, které se "zapomínáme" v PL zvěčňovat :) mám úplně stejný problém, tak to chtělo nějakou změnu! těším se na tvoji stránku!

      Vymazat
  7. Janinko, to je nádhera! Jemné a nápadité, prostě úžasné! Tahle challenge bude skutenčně challenge, tedy alespoň pro mne. Momentálně mne nenapadá nic originálního, ale poperu se s tím se ctí! :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Krásná stránka a super rozkládací vychytávka :-) Fotka do challenge musí být opravdu selfie, kterou jsem fotila sama "z ruky", nebo lze použít i fotka, na které jsem já, ale fotil to někdo jiný, popřípadě samospoušť? Klasické selfie jsem si v životě udělala asi dvakrát a na obou vypadám tak, že bych je do alba musela přilepit obrázkem dolů, což nevím, jestli by bylo bráno jako interaktivní prvek ;-) ;-) ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych to nechala na tom selfie ... jsem na tom s autoportréty podobně, nejenom technicky, ale je mi prostě trapné fotit sama sebe ... alespoň je to tak pořádná výzva! :) moc se těším na projekt!

      Vymazat
  9. krásná stránečka a i zadání, tomu zvlášť palec nahoru:-) těším se na selfie našich scap žen!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover