pondělí 21. prosince 2015

PLANNER kit projekty

DIÁŘOVÉ HRÁTKY NA SVÁTKY
Jana

Když se na blogu Papero amo objevily první zprávy o chystaném PLANNER kitu, tak nějak jsem to čekala. Ale když mi ve schránce přistál první balíček, oněměla jsem úžasem. Tak TOHLE jsem tedy nečekala! Nádherný rozdělovač s plameňákem, razítka, samolepky a blyštivé washi pásky. A všechno to tak báječně pasovalo do mého diáře od Heidi Swapp. 

S plameňákem jsem si poradila rychle. Stačilo zalovit v jednom z letních Creative kitů, kde byl nádherný dřevěný exemplář, připevnit ho na stránku i se záložkou a celou stránku lehce oříznout, abych z univerzální velikosti dostala tu pasující do mého diáře. 


Nakonec jsem rozdělovač proděravěla a mám parádní startovací stránku do příštího roku.


V kitu najdete i krásné sponky. Z té ve tvaru mašle jsem opravdovou mašli udělala pomocí washi pásky a připevnila k jedné velké události.


Krásně široká washi páska mi báječně sedla do horní části stránek týdnů a označila jsem s ní celých 14 prázdninových dní. Nápis Vánoce jsem udělala z vydařené hexa abecedy, na kterou už pěla ódu Lea ve svém posledním článku. Růžový Ombre inkoust od Hero Arts udělal na písmenkách zajímavý efekt. 


Nesmím zapomenout zmínit i samolepky, ty srdíčkové prostě patří k veškerým PA záležitostem.


Jelikož je můj diář spíše deníkového typu a tvoří informativní základ pro naše PL album, většina věcí z Planner kitu najde uplatnění až „v akci“. A už teď se těším, až jím budu zdobit stránky nového diáře, který trpělivě čeká na rozbalení pod stromečkem. Musím vám říct, že to tedy byla síla vůle nepokochat se a rovnou ho zabalit … Na druhou stranu, aspoň budu mít o Vánocích co dělat :)


Děkuji PA za báječný nový Planner kit club, s ním to diářování totiž bude jedna velká radost. I v novém roce 2016. Tak ať vám to jde také dobře od ruky!

2 komentáře:

Pin It button on image hover