sobota 31. října 2015

Challenge 11/2015

DIVY PŘÍRODY
Denisa


Příroda teď na nás rozverně útočí ze všech stran úžasnými  a čarokrásnými barvami. A spolu s tímto jedinečným barevným koncertem se pomalu blíží i listopadová challenge na Papero amo. Nedalo mi tedy moc práce a přemýšlení vymyslet, o čem to tentokráte bude. Asi už tušíte… ponoříme se do podzimních divů přírody a využijeme této neskonalé nádhery i v našich projektech.

Zadání tedy zní...vytvořte LO, art journal, PL stránku či přání na libovolné téma, ale podmínkou je použití jakékoliv přírodniny. Třeba..kamínků, větviček, květin, plodů, listů, lišejníku, kůry atd. 

Pokud by na Vás ovšem bylo té opravdové přírody až moc, klidně použijte scrapbookové potřeby ala příroda... razítka, papírové květy, výřezy zvířat či rostlin.


ZADÁNÍ

Vytvořte stránku, art journal, PL stránku či přání.
  • Téma: “DIVY PŘÍRODY
  • Podmínka: použítí jakékoliv přírodniny (kamínky, větvičky, květiny, plody, listy, kůra, atd.)
  • Projekt musí být vytvořen pro tuto challenge (tzn. nesmí být publikován na blogu, facebooku či internetové galerii před vystavením všech projektů)
  • Posílejte Vaše soutěžní projekty do půlnoci 25. 11. 2015 na email atelier@paperoamo.cz s předmětem CHALLENGE.
  • Fotky budou vystaveny 26. 11. a vítěze vyhlásíme 30. 11. 2015

VÝHRA

Poukaz na nákup na www.paperoamo.cz v hodnotě 250 Kč


PROJEKT PODLE ZADÁNÍ


Já se vrhla na art journal A wounded deer leaps the highest. Našla jsem v knize dávno vylisované listy z let minulých a byly tak krásné, že jsem je musela okamžitě použít. A jelikož podzim je tak nějak spojen s nostalgií a melancholií, stačilo už jen najít tu šíleně krásně smutnou větu a k ní něžně strnulý výraz v dívčině tváři a tvoření už šlo samo. Už se moc těším, jak to všechno zase vymyslíte a hlavně na tu parádní vizuální podobu Vašich nádherných projektů. To bude taky koncert pro duši!





1 komentář:

  1. Opravdu jedinečné provedení stránky. Skvělé zpracování a celkové naladění.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover