neděle 24. května 2015

PROJECT LIFE day

SCRAPBOOKOVÉ PAPÍRY V PL
Irena

Jestli mám něčeho hodně, tak jsou to samozřejmě cukry, ale pak mám v zásobě taky hodně scrapbookových papírů. Krááásných scrappapírů, které nevypotřebuji ani za 195 let 3 měsíce a 2 dny. Dělám s nadšením Project Life a tam používám kartičky, ale rozhodla jsem se, že takhle by to nešlo. Že musím ty nasyslené papíry také používat. No a teď se mi to hodilo!

Mám krásný papír s motivem Benátek a už měsíc mám vynechané dvě dvoustrany, že až bude čas, že tam ten Project Life dodělám a popíšu svůj výlet do Itálie.


Vybrala jsem si kapsu, do které papír nastříhám, pohlednice přímo z Benátek a černobílou fotku, aby mi nic nerušila a něco málo barevných kousků papírů a výřezy.


Nechtěla jsem ten papír zabít, takže jsem zdobila jen minimálně a decentně, důležité je rozložit si fotky tak, aby se po rozřezání nerozřízl třeba obličej vejpůl, to moc dobře nevypadá :) Přikládala jsem si kapsu tak, abych se dobře trefila, a vše jsem nalepila. Tento krok jsem nestihla vyfotit, už jsem se těšila, až to říznu. 

Každá kapsa má trochu jiné rozměry, ale pokud se řeže velký formát, je dobré nařezat přesně podle rozměrů, takže jsem to řízla napůl, jednu polovinu jsem rozdělila po čtyřech palcích na tři části a druhou polovinu zase napůl. Už jsem takhle řízla několik papírů a vždy mi to vyšlo, nemusí se s tím nikdo crcat a přeměřovat. Hezky vypadá, když se aspoň jedna fotka rozřízne, ale v nějakém inteligentním místě :)


Doplnila jsem černými výřezy z Big Shotu a vše jsem dokreslila fixem a sem tam jsem lupla lamelové tečky. Enamelky … jak jsme bez těchto zásadních zdobících koleček moli žít? :)


Tvoření zdar a nebojte se i na Project Life použít velkou stránku. Minimálně nemusíte mít strach, že to nebude ladit!

1 komentář:

  1. krasny papir!! mne se desne libi, jaky mas rozpoznatelny styl, ktery je pro tebe tak typicky ... paradni!!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover