čtvrtek 14. května 2015

CARDMAKING DAY

Olga

Mám ráda květiny, květinové vzory, …zajásala jsem nad krásnými washi páskami v růžovozelené a zelenofialovozlaté. Hned jak jsem otevřela balíček z PA, přemýšlela jsem nad tím, jak je okamžitě použít. Vytvořit přáníčko, byla ta nejrychlejší volba.

V objednávce jsem měla i akvarelové barvičky TWINKLING, jsou třpytivé, a tak jsem je zároveň chtěla porovnat s barvami ve spreji COLOR BLOOM od Prima Marketing. Ty mám úplně všechny a pěji na ně ódu. Nádherně a rychle se s nimi pracuje, tryska se neucpává, brzy si osvojíte kratší či delší stisk pro vytvoření větších kaněk či drobných teček, případně jednolité barevné plochy. Spreje mají také třpytivý nádech a oba druhy barev dodají projektům slavnostní ráz. Dobře se hodí k vytvoření gratulačních a svatebních přáníček. A především si velice rychle vytvoříme pozadí na podkladové čtvrtce. Zvolila jsem odstíny AFRICAN JADE a spray SOFT TEAL:


Podklady jsem natřela a nastříkala, a přidala jsem washi pásky LOVE MY TAPES, Antique Floral a Flowers and Leaves. Doladila jsem barevně ladícími papíry a nalepila na přáníčkové základy. K růžovozelené kombinaci jsem přidala výřez ze šablony AMY TANGERINE – PLUS ONE, srdíčka a vystřižený květ z papíru z dubnového CREATIVE kitu 2014. K tomu ještě větvičky z vellumové čtvrtky.



Druhé přání jsem zkombinovala se zlatým výsekem a skvělým razítkem PRO TEBE z dílny PA. Je natištěné distress inkoustem.



A ještě jednou obě přání vedle sebe:


Pokud se inspirujete, nezapomeňte se pochlubit v naší Pinterestové galerii, 
budeme se těšit.

1 komentář:

  1. teda ty jsou nadherna ... relativne jednoducha, ale takhle bych to nikdy neposkladala a ani by me to nenapadlo ... bajecne, Olinko!!!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover