neděle 19. dubna 2015

PROJECT LIFE day

JAK SI SLADIT KARTČKY PRO PL
Irena

Není sladit jako sladit. O tom já jako sběratel hygienicky balených cukrů něco vím :) My budeme barevně ladit kartičky. 


Sneste si na jednu hromádku všechno, co by se mohlo hodit. Vyberte si masky, barevné inkousty, razítka, černý fix a jdeme na to.


Použijte bílou scrapbookovou čtvrtku, gramáž nemusí být vysoká, nebudeme papír moc máčet. Vyberte masku a barvu inkoustu a pomocí aplikátoru naneste barvu přes masku nejlépe hala bala.


Přidejte další barvu a jiný typ šablony.


Třetí varianta barvy a masky bude dostačující.


Na podložku vymáčkněte trochu barvy, štětec namočte do vody a barvu na podložce rozmyjte. Nemusíte dávat více vody a pomocí štětce s hrubými štětinami nastříkejte barvu prstem na papír.


Černým inkoustem natiskněte razítka nejlépe s nějakou texturou a nemusíte je ani dávat na akrylový blok, jen je vezměte do ruky, otiskněte v barvě a potiskněte papír.


Barevné kruhy nebo jiné geometické tvary natiskněte barevným inkoustem nebo můžete využít své malířské schopnosti, pokud nemáte vhodná razítka a malujte.


Vybrala jsem si typ kapsy, kde je 12 stejných oken pro 12 kartiček a klasickou scrapbookovou čtvrtku jsem rozřezala na kartičky velikosti 3 x 4.


Doplňte barevně ladící washi pásky a tam, kde se vám to bude líbit, je nalepte. Stačí jen kousek přilepit sem tam.


Černým fixem každé kartičce dokreslete rámečky, doplňte například text, výseky nebo další ladící prvky. Nezapomeňte si nechat trochu místa na fotky :) Moje kartičky budou do pařížského alba.


Pokud použijete celou čtvrtku, vyrobíte si najednou spoustu kartiček, které pak můžete i nedoplněné fotkou použít do projektu. Skvělé je, že to budete mít krásně sladěno.

7 komentářů:

Pin It button on image hover