čtvrtek 12. února 2015

Paige Evans - workshopy v Praze!

 --- jarní workshopy Papero amo ---
PAIGE EVANS
PRAHA 11. 4. 2015



PAIGE je známá americká scrapbookerka patřící do týmu takových firem jako American Crafts a Studio Calico, Ali Edwards Digital či Elle´s Studio.

Jsme rádi, že vám můžeme nabídnou den strávený workshopy s Paige a jejím uměním - poprvé v ČR. Přijďte si s námi užít den plný zábavy a krásně barevného tvoření! 



Ahoj všichni! Jmenuji se Paige a scrapbookingu se věnuji už 13 let - a to už od mých šestnácti, kdy jsem dostala svoji první práci v scrapbookovém obchodě Yesterday´s v Redmondu ve Washingtonu. Občas přemýšlím o tom, jak by vypadal můj život kdybych v ten osudový den nevkročila právě do tohoto obchodu. Většina mého života se totiž od té doby točí právě okolo scrapbookingu! Pracuji z domu, přes den jako maminka a v noci jako manažerka blogu a design teamu American Crafts. Patřím také do týmu Studia Calico, do kreativního týmu Ali Edwards Digital, a přispívám i na blog Elle´s Studio. Taky mě moc těší vyučování scrapbookingových workshop po celém světě. Scrapbooking prostě miluju! Už 7 let jsem vdaná za Chrise a máme syna jménem Fox (4) a dceru jménem Jane (2.5). Teď právě žijeme na vojenské základně v Grafenwöhru - můj manžel je armádní zubař. Moc si užíváme všechna naše dobrodružství a cestujeme tak často, jak to jenom jde.




ZÁKLADNÍ INFORMACE 

KDY: 11. dubna 2015

KDE: Učebna KORÁLKY.cz, Milady Horákové 58, Praha 7

CO JE V CENĚ: dva kurzy na dva layouty s Paige Evansbohatý balíček materiálů, a drobné občerstvení. Kurzy budou tlumočené do českého jazyka a k dispozici bude obchod s materiály Papero amo. Účastnice kurzu budou mít možnost výhodně nakoupit s 10% slevou.  Jako vždy dostanete speciální kurzový DÁREK :) Na workshopy se nevztahuje klubová sleva (po odeslání objednávky se cena upraví na plnou )

CHCI SE PŘIDAT: Svá místa si rezervujte ZDE. Při rezervaci platíte polovinu ceny workshopu, doplatek až na místě.

WORKSHOPY

Miluješ vzorované papíry? Máš už nějaké zásoby a nevíš, co dělat se všemi těmi zbytky? Naučím vás několik zábavných technik, díky nimž si vytvoříte poutavé a oslňující layouty plné barev a života. Ukážu vám taky pár mých oblíbených tipů a triků, jako je například tón v tónu, k vytvoření textury a dalšího rozměru. Z workshopu si domů odnesete nejenom dvě hotové stránky, ale taky spoustu nápadů na to, jak co nejlépe využít své materiály i jejich zbytečky. 

KDY - 10.30 - 16.30 (i s pauzou na oběd) 
CENA -  2 698 Kč





Navštivte blog Paige pro více inspirace a ukázek její tvorby :)
Těšíme se na Vás!

1 komentář:

  1. Johoho:) Tak se už moooc těším! :) papírových zbytečků mám dost.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover