úterý 24. února 2015

MIXED MEDIA day

ART JOURNAL
Lea

Uff!!! Takže mixed media day… to mě přeci nerozhází, že… vždyť mám svůj art journal! Ale i tak předem upozorňuju všechny mixed media odbornice, ať se radši dívají jen jedním okem nebo vůbec :-). Na videiích vše vypadá velice jednoduše a já si říkám, proč jsem nezůstala jenom u těch videí :-). Takže prosím o vaši shovívavost.

Svůj únorový layuot jsem ladila do “valentýnova”, i když tento svátek neuznávám… nemám na něj moc dobré vzpomínky… Byla jsem ve čtvrtém ročníku a tehdy jsem dostala svoji první valentýnku - poštou. Jenže…dotyčný na obálku nedal známku v dostatečné finanční hodnotě a já jsem si musela jít pro valentýnku na poštu a doplatit nějaké peníze, myslím, že to bylo 8 Kč. Valentýnka byla pochopitelně v jasně červené obálce a já jsem se tehdy cítila velice, ale velice trapně! Všichni se na mě samozřejmě dívali :-). Dnes bych se velice pobavila, ale taky mi není 18, že :-). Takže jsem se snažila takovou valentýnku přenést i do svého art journalu, jenom ne v červené obálce :-).

Ještě bych ráda podotkla, že svou dvoustranu v art journalu nikdy neudělám v jednom dnu, ale trvá mi to s přestávkami alespoň dva týdny :-). 

Takže… na stránky jsem nalepila tenký potištěný papír, který jsem přetřela gessem. Pomocí dětských vlhčených ubrousků jsem nanesla akrylové barvy.


Přes šablonu jsem nanesla strukturovací pastu, která ovšem nebyla moc vidět, protože není úplně bílá. Takže jsem ji smíchala s hnědou akrylovou barvou a opět nanesla přes šablonu. Tady mám velké nedostatky, ale tuším čím to je… Médium se mi dostalo pod šablonu, takže je to celé takové nehezké, rozmazané a nedokonalé! Myslím, že je to hustotou, tady spíše řídkostí média. Když jsem totiž použila pastu samotnou, nic se mi pod šablonu “neprosáklo”. 

Na pravou stranu jsem nalepila obálku a srdíčka, která jsem si vyřezala na big shotu. Podklad jsem mohla ještě něčím orazítkovat, aby nebyl takový fádní… 


Na levou stranu jsem narazítkovala černým Staz-on inkoustem text, na pravou ještě datum. Uff… únorová dvoustrana je hotová. V mých představách teda vypadala lépe, ale já prostě nikdy mixed media ovládat nebudu, je to pro mě moc špinavé :-).



Doufám, že jste všechny tento článek přežily :-)
Mixování zdar!

1 komentář:

  1. ja ho zhltala, je to super a mas muj obdiv ... obalka se srdicky je paradni napad!

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover