čtvrtek 12. února 2015

Milé zákaznice!

Protože dnes SLAVÍME - opět jsme vybrali několik našich skvělých zákaznic, které jsou součástí naší klubové rodiny a požádali je o krátký rozhovor - u nás jste hvězdy všechny! Seznamte se...


Jméno: Michaela Paličková

Něco o tobě: Narodila jsem se před o něco málo více než 30-ti lety. Nikdy jsem ve výtvarce nevynikala, ale nepopírám, že mě vždycky bavila. Jak ale plynul čas, věnovala jsem se studiu ekonomie a poté mému velkému koníčku – cestování, ke kterému přibylo (jak už to často bývá), focení. Až jako maminka (dvou velice aktivních holčiček) na mateřské, jsem pocítila potřebu se nějakým způsobem odpoutat od každodenní rutiny. Najednou jsem cítila strašnou touhu něco tvořit. K babiččině obrovské radosti jsem popadla háček a začala háčkovat všechno možné od čepiček až po kabátky pro mé dvě ratolesti. Nestačilo mi to a tak jsem se přihlásila do kurzu patchworku. Bylo to fajn, ale pověstná jiskra nepřeskočila… Ta přeskočila až o půl roku později na jaře 2014, kdy jsem se přihlásila na kurz scrapbookingu, vyráběli jsme tenkrát přáníčka. Jako bych tehdy naskočila do vlaku, ve kterém uháním dál…začalo to přáníčky, pak první scrapbooková stránka a potom další a další...až jsem nedávno propadla kouzlu Project Life. Konečně mohu kreativním způsobem využít to obrovské množství fotografii, které doposud byly jen uložené v počítači, a nevěděla jsem si s nimi rady.

Proč miluješ PA :) : PA miluji nejen za ty úžasné kity a materiály ke tvoření, které mě přivádí k šílenství, protože je tak těžké si něco vybrat, když potřebuji zkrátka všechno! PA miluji, protože jsou to Anička a Pavlínka. Dvě skvělé ženy, které mě inspirují, učí, které mi pomáhají, ženou mě dopředu a mě to díky nim tak strašně baví!


Nejoblíbenější projekt vytvořený z kitu
Můj nejoblíbenější projekt je ze Simple kit Srpen 2014 – prostě indiánský, krásná kombinace barev






Meno: Ivana Šarmírová (Ivra - prezývka :))

Neco o mne: Mam 31 rokov, žijem v Bratislave kde aj pracujem. Mám priateľa, ktorý ma (možno netradične) :) dotiahol k metalovej hudbe, ktorá je väčšinou mojim spoločníkom pri tvorení :).To čo mám rada:  samozrejme tvorenie, hudba, prechádzky v prírode, čítanie kníh, rada spoznávam nové miesta. K tvoreniu som mala vždy blízko, pamätám si už na základnej škole som vyšívala, lepila rôzne obrázky do zošitov a pod. Vždy ma lákalo niečo vytvoriť vlastnými rukami čo urobí radosť a poteší aj druhých. Až som sa jedného dňa náhodou dostala ku cardmakingu a scrapbookingu.(sestra ma poprosila či by som jej neurobila pohľadnicu pre dcéru jej kamarátky. Na to že som doma skoro nič nemala - podarilo sa :) A tam sa to celé odštartovalo :) začala som si pozerať rôzne videá, stránky, blogy a postupne prichádzala na to čo všetko mi chýba :) a určite musím mať, získavala nové nápady a inšpirácie. A tak som vlastne objavila aj Paperoamo.


Proc milujem PA: Paperoamo som si od prvej chvíle obľúbila, bola to "láska na prvý pohľad" :) stránka sa mi zapáčila hneď ako som ju objavila. A ešte keď som zistila že veľa vecí, ktoré som v tej chvíli potrebovala :) bolo k dispozícii, neváhala som a už som aj objednávala :) Zaujal ma kit klub a po preštudovaní som sa  prihlásila do simple clubu (keďže som v podstate začiatočník, hlavne čo sa scrapbookingu týka,keďže najčastejšie tvorím pohľadnice). A do dnešného dňa neľutujem - komunikácia s holkami je na jedničku s hviezdičkou, nájdem tam vždy veľa nových nápadov a inšpirácie a taktiež samozrejme veľa nových pomôcok a materiálu k tvoreniu. Verím, že táto "láska" vydrží ešte dlho. Držím holkám silno palce aby im to aj naďalej išlo tak dobre ako doteraz, aby sme sa mohli spolu s Nimi tešiť na ďalšie roky tvorenia s Paperoamo :)

Nejoblíbenejší projekt vytvoreny z kitu:
Posielam scrapbookovu stranku z januaroveho (lednoveho) simple kitu 2015. Je to moja z prvých scrapbookových stránok (snad to nebude až taká katastrofa :))  mne sa vysledok páči, keďže mám rada kombináciu bielo čiernej s ostanými farbami. A túto stránku som venovala mojej najväčšej láske, ktorá je aj na fotke - k blížiacemu sa Valentínovi




Jméno: Danka Hamplová
Blog: http://dankafoto.blogspot.cz

Něco o tobě: Narodila jsem se ve znamení blížence, což na mě i sedí (zkusit něco nového, pak to nedokončit a začít zase něco jiného - předevšim ve tvoření). ALE u papírků jsem již nějaký ten rok, asi tak 6 let a stále mě to baví a moc! Je to pro mě relax, svět fantazie, neomezné možnosti kombinování barev a materiálů. Z papírnictví si musím odnést alespoň tužku, no opravdu. :) Láska je láska a co teprve ta papírová!






Proč miluješ PA: 

Jak to řici... když se někomu stane práce jeho koníčkem a je milý, usměvavý, komunikativní, inspirující, originální, jako holky - Anička a Pavlínka, není co řešit!

Nejoblíbenější projekt vytvořený z kitu:

Project life stránka z letního PL kitu.

4 komentáře:

  1. Dakujem holky, že som sa mohla takymto sposobom zucastnit narodeninoveho dna :) dufam si ho poriadne uzijeme :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ráda vás poznávám, děvčata :-) I když s Dankou už se známe :-) Papero amo FOREVER!! :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Také ráda poznávám, ...a Danku na dálku zdravím obzvlášť ( bezva výběr projektu :-) )

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc za možnost "prezentace" holky! Poznala jsem další milé zákaznice:) Zdravím Monču a Olinku (já věděla, že tě potěším:))

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover