sobota 18. ledna 2014

Slavíme 1. narozeniny Papero amo!

PAPERO AMO SLAVÍ!


Neuvěřitelně to uteklo. Sami tomu vlastně nevěříme! Náš první rok s Papero amo byl plný nápadů, tvoření do pozdních nočních hodin, nespočet popsaných stránek diářů, pár probdělých nocí, několika chybiček, ale hlavně plný velké radosti z uskutečnění našeho snu.

Stále vymýšlíme nové a nové věci, většinu z nich nestačíme z hlavy přenášet na papír a hlavně z papíru do reality. Chceme pro Vás vždy jen to nejlepší a nejnovější. Snažíme se o to, abyste u nás byli spokojení a našli u nás nejen krásné a kvalitní zboží, ale hlavně inspiraci, dobru náladu a pocit, že jste ve společnosti přátel.

Jsme moc rádi za Vaši podporu a milá slova - každý den nás tím poháníte kupředu.
DĚKUJEME VÁM!
P+A = PA

SILIKONOVÁ RAZÍTKA PAPERO AMO

K našim prvním narozeninám jsme sobě, ale hlavně Vám nadělili naše první autorské sady silikonových razítek z dílny Papero amo. Autorku designu můžete najít v našich řadách - je jí totiž PAVLÍNA! Ta pro Vás také připravuje všechny kartičky a razítka do Vašich kitů a tak můžeme říct, že naše razítka jsou ze 100 % Papero amo :)

1. Sada silikonových razítek -  "PŘÁNÍ"



2. Sada silikonových razítek -  "Z LÁSKY"


Razítka už najdete na našem eshopu!

CENA jedné sady je 290 Kč
pro členky jakéhokoliv klubu je to 276 Kč!*
(*tato cena se Vám upraví automaticky)

SOUTĚŽ

Vyhrajte sadu razítek "PŘÁNÍ" a slevu 20% na jeden nákup na www.paperoamo.cz!
Slevy se nesčítají s jinými vašimi slevami a slevovými kupóny.


PRAVIDLA 

Do nedělní půlnoci zašlete na email atelier@paperoamo.cz kombinace slovních spojení (jen ze slov, ne obrázků), které je možné z tohoto razítkového setu poskládat. Změna pořadí slov v kombinaci se nepočítá. 

Kdo jako první pošle správný počet všech možných kombinací slov, vyhrává razítko a 20% slevu na jeden nákup, další dva nejrychlejší získávají slevu 20% na jeden nákup!

21 komentářů:

  1. Gratukuji PAPEROAMO! Jste super a autorská razítka ...WOW! :) Těším se, až je vyzkouším!

    OdpovědětVymazat
  2. Taky gratuluju k narozeninám! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mají ta slovní spojení být pouze dvouslovná nebo mohou být i více?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To budu psát do večera :)

      Vymazat
    2. Když mám dvě slova, přidám k nim další a k nim pak ještě další, to vše považujete za novou kombinaci? Nebo na to jdu moc složitě? :-D

      Vymazat
    3. To je dobře, že se ptáš, Olo. Kdyžtak bych se ptala já :-)))

      Vymazat
    4. Oli je to vždy nová kombinace, ale musí dávat smysl :))

      Vymazat
  4. Blahopřeji celému PA k narozeninám i úspěchu, kterého jste dosáhly a přeji další spokojená léta. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Milá Pavlínko a Aničko, moc vám gratuluji k 1. narozeninám vašeho vymazleného "děťátka" :-) Je to dar, když někdo dělá, co ho baví a vás to holky rozhodně baví :-) Přeji vám mnoho úspěchů, nových nápadů, inspirace a neutuchajícího nadšení. A děkujeme za to, že jste!!! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Všetko najlepšie a najkrajšie k Vášmu prvému rôčku !! @}>--- Milá Pavlínka a Anička, za ten rok ste ma tooooľko naučili, ukázali ste mi skvelé inšpirácie, originálne návody, prezentovali ste mi nové trendy scrapbookingu, dali ste mi šancu vyhrať praktické ceny v challenge a ponúkli nádherný materiál v e-shope - toto všetko ste stihli za 1 rok! Práce design teamu hlcem ako divá, každý deň tu nájdem milý kreatívny článok a hlavne celý blog a e-shop vedú skvelé, ochotné a veľmi milé žienky. Len tak ďalej, robíte úžasnú prácu a ja ju budem naďalej hltať a teším sa na každý deň, čo tu opäť nájdem ;) <3

    OdpovědětVymazat
  7. Pripajam sa ku gratulaciam :-). Nech sa dari rok po roku viac!

    OdpovědětVymazat
  8. moc gratuluji ať se vám daří.:)

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluji holky!
    Mam dotaz k soutezi - maji se skladat spojeni ze slov na obou setech nebo jen toho pod nazvem "prani" nebo jen tech slov na obrazku k soutezi? :o'
    doufam, ze nejsem jedina, komu to neni jasne :D

    OdpovědětVymazat
  10. VŠECHNO NEJLEPŠÍ! Přeju hodně zákaznic, hlavně těch spokojených, dostatek kreativity, která Vám teda rozhodně nechybí a hlavně dostatek volného času na scrapbookování, který bychom každá potřebovali :P
    A jen tak dál, všichni Vás tady milujeme :*.

    OdpovědětVymazat

Pin It button on image hover